This recipe serves 16. One portion of this dish contains roughly 6g of protein, 29g of fat, and a total of 455 calories. 241 person have tried and liked this recipe. If you have caramels, eggs, vanilla, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 6 hours and 10 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
2
Crush 50 wafers finely; mix with 1/4 cup sugar and margarine. Press onto bottom of 9-inch springform pan. Stand remaining wafers around edge of pan, pressing gently into crust to secure.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Rechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
3
Beat cream cheese and remaining sugar in large bowl with mixer until blended.
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
6
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
7
Bake 45 to 50 min. or until center is almost set. Run small knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
Orange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Microwave caramels and milk in microwaveable bowl on HIGH 1 min. or until caramels are completely melted, stirring every 30 sec. Cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli
Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen