Pressed Cuban Sandwiches

Pressed Cuban Sandwiches
You can never have too many main course recipes, so give Pressed Cuban Sandwiches a try. This recipe makes 4 servings with 571 calories, 36g of protein, and 27g of fat each. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baked ham, butter, mustard, and a few other things to make it today. To use up the ham you could follow this main course with the Apple Graham Dessert as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 22 minutes.

Anweisungen

1
Cut bread halves lengthwise, cutting to but not through opposite side.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)1 Tasse Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)
2
Spread mustard on cut sides of bread.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
1 Tasse Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)1 Tasse Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)
3
Layer with
4
Baked Pork Loin Roast and next 3 ingredients. Close sandwiches, and spread outsides with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
SchweinelendeSchweinelende
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
5
Place 1 sandwich in a hot, large skillet over medium heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Place a heavy skillet on top of sandwich. Cook 2 to 3 minutes on each side or until cheese is melted and sandwich is flat. Repeat with remaining sandwich.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
Cut each sandwich in half, and serve immediately.
8
*1/3 lb. thinly sliced Slow-Cooker Pork Butt Roast may be substituted.
Zutaten, die Sie benötigen
Boston HinternBoston Hintern
SchwierigkeitNormal
Fertig in22 m.
Portion4
Gesundheits-Score18
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