Pressed Cuban Sandwiches

Pressed Cuban Sandwiches
You can never have too many main course recipes, so give Pressed Cuban Sandwiches a try. This recipe makes 4 servings with 571 calories, 36g of protein, and 27g of fat each. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baked ham, butter, mustard, and a few other things to make it today. To use up the ham you could follow this main course with the Apple Graham Dessert as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 22 minutes.

Anweisungen

1
Cut bread halves lengthwise, cutting to but not through opposite side.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt
2
Spread mustard on cut sides of bread.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt
3
Layer with
4
Baked Pork Loin Roast and next 3 ingredients. Close sandwiches, and spread outsides with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
SchweinelendeSchweinelende
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
5
Place 1 sandwich in a hot, large skillet over medium heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Place a heavy skillet on top of sandwich. Cook 2 to 3 minutes on each side or until cheese is melted and sandwich is flat. Repeat with remaining sandwich.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Cut each sandwich in half, and serve immediately.
8
*1/3 lb. thinly sliced Slow-Cooker Pork Butt Roast may be substituted.
Zutaten, die Sie benötigen
Boston HinternBoston Hintern
SchwierigkeitNormal
Fertig in22 m.
Portion4
Gesundheits-Score18
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