Pumpkin Cupcakes with Maple Icing

Pumpkin Cupcakes with Maple Icing
Pumpkin Cupcakes with Maple Icing might be just the American recipe you are searching for. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Watching your figure? This gluten free, fodmap friendly, and vegan recipe has 221 calories, 0g of protein, and 1g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 F. Line a 12-muffin pan with cupcake liners.In a large mixing bowl, whisk together the dry ingredients: sorghum flour, light brown sugar, tapioca starch, white cane sugar, almond flour, xanthan gum, baking powder, baking soda, ginger, cinnamon, sea salt, and nutmeg.
Zutaten, die Sie benötigen
Hellbrauner ZuckerHellbrauner Zucker
Xanthan GumXanthan Gum
Sorghum-MehlSorghum-Mehl
Bäcker Oder Ultrafeiner ZuckerBäcker Oder Ultrafeiner Zucker
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach GeschmackFrisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Add in the coconut oil by pieces, cutting in with a pastry cutter or your mixer's whisk/whip attachment, until the mixture is sandy.
Zutaten, die Sie benötigen
KokosnussölKokosnussöl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Allzweckmehl Und Bei Bedarf Etwas MehrAllzweckmehl Und Bei Bedarf Etwas Mehr
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
3
Add in the pumpkin, eggs, and vanilla, and beat on medium high for 1-2 minutes until the cake batter is smooth and stretchy. Spoon the cake batter into the 12 cupcake liners and smooth out the tops.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
4
Bake in the center of a pre-heated oven for 22 to 25 minutes or so, until the tops are firm but springy. Ovens vary widely, so watch these babies and check with a cake tester if you need to. Cool in the pan only briefly, until the cupcakes are cool enough to handle. Then remove them from the baking pan and cool on a wire rack for one hour before frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score0
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