Pumpkin Maple Whoopie Pies with Chocolate Cream Cheese Filling

Pumpkin Maple Whoopie Pies with Chocolate Cream Cheese Filling
This recipe serves 10. Watching your figure? This vegetarian recipe has 792 calories, 9g of protein, and 35g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. If you have egg white, eggs, maple syrup, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Remember when I told you to hold onto any leftover pumpkin puree you had? Well this is why. WHOOPIE PIES. I have actually never made whoopie pies before these, and was very intrigued by the consistency of the batter when I was scooping spoonfuls of it onto the baking sheet. Somewhere between cake batter and cookie dough, they are like moist little cake-cookies with frosting inside. I really can't think of anything I'd rather eat, especially when it combines pumpkin, maple, chocolate, and cream cheese. You don't see chocolate and pumpkin paired up together too often, and it is a real shame. The flavors go remarkably well together and are both relatively inexpensive ingredients to use. I would highly recommend making these for a Halloween party or Thanksgiving, as they are very fun to eat and also look super cute. Also, I used a mix of whole wheat and white flour for this recipe just to make it a bit healthier but without too much of a wheat-y taste, but feel free to use whichever of the two you prefer. Makes about 18 whoopie pies.Ingredients:Pumpkin Maple Whoopie Pies2 Eggs2 Cups Whole Wheat Flour1 Cup White Flour1 and 1/2 Cups Sugar1 Cup Pumpkin Puree1/2 Cup Butter1/2 Cup Oil1/3 Cup Maple Syrup1 Teaspoon Baking Soda1 Teaspoon Baking Powder1 Tablespoon Cinnamon1/2 Teaspoon Cloves1/2 Teaspoon Allspice1/2 Teaspoon Ginger1/2 Teaspoon Vanilla Extract
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Kürbis In DosenKürbis In Dosen
WeizenWeizen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
Reiner Ahornsirup (vorzugsweise Klasse B) Plus 4 Teelöffel Zum ServierenReiner Ahornsirup (vorzugsweise Klasse B) Plus 4 Teelöffel Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
2
Chocolate Cream Cheese Filling1 Egg White2 and 2/3 Cups Powdered Sugar8 Ounces Cream Cheese4 Tablespoons Butter1/4 Cup Cocoa Powder1 Teaspoon Vanilla Extract
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
ReispapierReispapier
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Begin by making the whoopie pies. Preheat the oven to 350 degrees Fahrenheit. In a large bowl mix together all of the liquid ingredients until well blended.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Add all of the dry ingredients and mix until thoroughly combined.Scoop a tablespoon of the batter and place it onto a well-greased cookie sheet, making sure to place each tablespoon at least 3 inches away from the others, as the whoopie pies will spread out when they bake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Place the pan in the oven and bake for 12 - 15 minutes, then remove the pan from the oven and allow the whoopie pies to cool for 20 minutes before attempting to remove them from the pan.To make the filling, beat the egg white and vanilla extract together on high speed for 1 minute, or until the egg white mixture becomes slightly stiff and shiny.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Add the cream cheese and butter and continue to beat until the mixture becomes relatively smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
7
Add the powdered sugar and blend until thoroughly combined. Then add the cocoa powder and blend until the coloring is consistent throughout the filling. Set it aside.To assemble the whoopie pies, simply place a teaspoon to a tablespoon (depending on your filling preference) of the filling onto the bottom side of one of the whoopie pies.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
ReispapierReispapier
8
Place another whoopie pie on top and voila, you made a complete whoopie pie! Continue to repeat this process until all of the whoopie pies have been assembled.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score9
GerichteBeilage
Magazin