Pumpkin Spice Ring

Pumpkin Spice Ring
Need a gluten free, dairy free, fodmap friendly, and whole 30 side dish? Pumpkin Spice Ring could be a tremendous recipe to try. One portion of this dish contains around 4g of protein, 0g of fat, and a total of 198 calories. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. If you have angel food cake mix, pumpkin pie spice, pumpkin puree, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Combine pumpkin and pumpkin pie spice, and mix well. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Groß Oder Zucchini, Der Länge Nach Vierteln Und In 1/2-Zoll-Stücke SchneidenGroß Oder Zucchini, Der Länge Nach Vierteln Und In 1/2-Zoll-Stücke Schneiden
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
2
Mix cake as directed on package. Fold in pumpkin mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
3
Pour into an ungreased tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Stücke Ganzer Ingwer, Zerdrückt3 Stücke Ganzer Ingwer, Zerdrückt
4
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) until lightly browned, using the box directions as a guide to cooking time.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zum SandwichbelagZum Sandwichbelag
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score5
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