Red Velvet Cake and Happy New Year

Red Velvet Cake and Happy New Year
Red Velvet Cake and Happy New Year might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 654 calories, 11g of protein, and 23g of fat per serving. This recipe serves 5. 3 people found this recipe to be flavorful and satisfying. It will be a hit at your new year eve event. Head to the store and pick up vinegard, eggs, salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 175C. Butter and flour two 23 cm round cake pans. Set aside.In a mixing bowl sift together flour, salt and cocoa powder. Set aside.In bowl beat the butter until soft, add sugar and vanilla seeds scraped from the pod with a knife: beat until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Add the eggs, one at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
3
Whisk yogurt, milk and the red food colouring.With the mixer on low speed, alternately add the flour mixture and the milk mixture, in three additions, beginning and ending with the flour. In a small cup combine the vinegar and baking powder.Allow the mixture to fizz and then quickly fold into the cake batter.Working quickly, divide the batter evenly between the two prepared pans and smooth the tops.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
4
Bake in for approximately 25 30 minutes, or until a toothpick inserted in the center of the cakes comes out clean.Cool the cakes in their pans on a wire rack for 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Place a wire rack on top of the cake pan and invert, lifting off the pan. Once the cakes have completely cooled, wrap in plastic and place the cake layers in the freezer for at least an hour. (This is done to make filling and frosting the cakes easier: I didnt know this procedure but it is absolutelu amazing!)Cream Cheese Frosting: In your food processor, process the mascarpone cheese until smooth with some lemon juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
MascarponeMascarpone
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
6
Add icing sugar and process until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
7
Transfer this mixture to a large mixing bowl.Then, in the bowl of your electric mixer whip the cream until stiff peaks form. With a large spatula, gently but quickly fold a little of the whipped cream into the cream cheese mixture to lighten it. Then fold in the remaining whipped cream, in two stages.Assemble:cut each cake layer in half, horizontally.You will now have four cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
8
Place one of the cake layers, top of the cake facing down, onto your serving platter.
9
Spread the cake layer with a layer of frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
10
Place another layer of cake on top of the frosting and continue to frost and stack the cake layers.Frost the top and sides of the cake. Can garnish the cake with sweetened or unsweetened coconut.Sharing is caring:Related posts:Mayas Extra dark plum cake
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesüßte KokosnussUngesüßte Kokosnuss
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und GevierteltRöhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
11
Summer 2009 Cupcake Crawl
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
12
Chocolate, cream and mascarpone trifle
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
13
Lemon & White chocolate cake
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion5
Gesundheits-Score5
Magazin