Red Velvet Cake and Happy New Year

Red Velvet Cake and Happy New Year
Red Velvet Cake and Happy New Year might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 654 calories, 11g of protein, and 23g of fat per serving. This recipe serves 5. 3 people found this recipe to be flavorful and satisfying. It will be a hit at your new year eve event. Head to the store and pick up vinegard, eggs, salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 175C. Butter and flour two 23 cm round cake pans. Set aside.In a mixing bowl sift together flour, salt and cocoa powder. Set aside.In bowl beat the butter until soft, add sugar and vanilla seeds scraped from the pod with a knife: beat until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
1 Teelöffel Geschmacksneutrales Gelatinepulver1 Teelöffel Geschmacksneutrales Gelatinepulver
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Add the eggs, one at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Whisk yogurt, milk and the red food colouring.With the mixer on low speed, alternately add the flour mixture and the milk mixture, in three additions, beginning and ending with the flour. In a small cup combine the vinegar and baking powder.Allow the mixture to fizz and then quickly fold into the cake batter.Working quickly, divide the batter evenly between the two prepared pans and smooth the tops.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Bake in for approximately 25 30 minutes, or until a toothpick inserted in the center of the cakes comes out clean.Cool the cakes in their pans on a wire rack for 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Place a wire rack on top of the cake pan and invert, lifting off the pan. Once the cakes have completely cooled, wrap in plastic and place the cake layers in the freezer for at least an hour. (This is done to make filling and frosting the cakes easier: I didnt know this procedure but it is absolutelu amazing!)Cream Cheese Frosting: In your food processor, process the mascarpone cheese until smooth with some lemon juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
MascarponeMascarpone
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
6
Add icing sugar and process until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
7
Transfer this mixture to a large mixing bowl.Then, in the bowl of your electric mixer whip the cream until stiff peaks form. With a large spatula, gently but quickly fold a little of the whipped cream into the cream cheese mixture to lighten it. Then fold in the remaining whipped cream, in two stages.Assemble:cut each cake layer in half, horizontally.You will now have four cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
8
Place one of the cake layers, top of the cake facing down, onto your serving platter.
9
Spread the cake layer with a layer of frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
10
Place another layer of cake on top of the frosting and continue to frost and stack the cake layers.Frost the top and sides of the cake. Can garnish the cake with sweetened or unsweetened coconut.Sharing is caring:Related posts:Mayas Extra dark plum cake
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesüßte KokosnussUngesüßte Kokosnuss
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und GevierteltRöhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
11
Summer 2009 Cupcake Crawl
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
12
Chocolate, cream and mascarpone trifle
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
13
Lemon & White chocolate cake
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion5
Gesundheits-Score5
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