Rose Levy Beranbaum's Cradle Cake

Rose Levy Beranbaum's Cradle Cake
Rose Levy Beranbaum's Cradle Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 10 servings with 240 calories, 5g of protein, and 11g of fat each. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of baking powder, vanillan extract, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Twenty minutes or more before baking, set an oven rack in the lower third of the oven and preheat the oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
2
Place 1 tablespoon of the sugar in one bowl and the remaining sugar in another bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Spread the pecans evenly on a baking sheet and bake for about 7 minutes to enhance their flavor. Stir once or twice to ensure even toasting and avoid overbrowning. Cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
4
Place the chocolate in the refrigerator for about 20 minutes. In a food processor, process, with long pulses, the pecans, chilled chocolate, and the 1 tablespoon of sugar until finely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
5
Have the ingredients for the cake batter ready so that the dacquoise does not have to sit for too long before baking. In a medium bowl, place the yolks and coat lightly with nonstick cooking spray to prevent a crust from forming. Set aside for the cake batter. In the bowl of a stand mixer fitted with the whisk beater, pour in the egg whites. Beat the egg whites on medium-low speed until soft peaks form when the beater is raised slowly. Raise the speed to medium-high and gradually add the remaining sugar, beating until very glossy and stiff peaks form when the beater is raised slowly. Fold in the pecan mixture until evenly incorporated. Using a silicone spatula, scrape the egg white mixture into the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackspatelBackspatel
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Packungen) PHILADELPHIA® Neufchatel Käse, WeichPackungen) PHILADELPHIA® Neufchatel Käse, Weich
6
Spread it evenly in the bottom and three-quarters of the way up the sides, creating a long rectangular hollow in the center to contain the batter. Set aside briefly while mixing the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
7
In the bowl with the reserved yolks, whisk in 1 tablespoon of the buttermilk and the vanilla just until lightly combined. Cover and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
8
n the bowl of a stand mixer fitted with the fl at beater, mix the fl our, sugar, baking powder, and salt on low speed for 30 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
9
Add the butter and the remaining buttermilk.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Geschnittenes Frühstücksfleisch (Salami, Schinken Und/oder Pute)Geschnittenes Frühstücksfleisch (Salami, Schinken Und/oder Pute)
10
Mix on low speed until the dry ingredients are moistened. Raise the speed to medium and beat for one and a half minutes. The mixture will lighten in color and texture. Scrape down the sides of the bowl. Starting on medium-low speed, gradually add the egg mixture in two parts, beating on medium speed for 30 seconds after each addition to incorporate the ingredients and strengthen the structure. Spoon the batter into the dacquoise-lined pan and smooth the surface evenly with a small metal spatula. The batter will come just to the top of the dacquoise.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Packungen) PHILADELPHIA® Neufchatel Käse, WeichPackungen) PHILADELPHIA® Neufchatel Käse, Weich
11
Bake for 45 to 55 minutes, or until a wire cake tester inserted in the center comes out clean and the cake springs back when pressed lightly in the center. The dacquoise and cake batter will both rise, but toward the end of baking, the cake will dome a little above the dacquoise and split in the center.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
12
Let the cake cool in the pan on a wire rack until the bottom is no longer warm to the touch. (In the metal pan, the cake can be unmolded after 20 minutes of cooling.) Run a small metal spatula between the sides of the pan and the sides of the cake, pressing firmly against the pan, and invert the cake onto a serving plate. Cool completely. Uncovered, the unfrosted cake will keep for 2 days at room temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Packungen) PHILADELPHIA® Neufchatel Käse, WeichPackungen) PHILADELPHIA® Neufchatel Käse, Weich
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin