The recipe Strawberry Shortcake Cupcakes is ready in around 45 minutes and is definitely a super vegetarian option for lovers of American food. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 3g of protein, 16g of fat, and a total of 375 calories. This recipe serves 12. It works well as a cheap dessert for Mother's Day. Head to the store and pick up granulated sugar, butter, vegetable oil, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Line a 12-cup muffin tin with paper or foil liners.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
Sautierte Garnelen
3
In a medium bowl, whisk the flour with the cornstarch, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
In a large bowl, using a handheld electric mixer, beat the sugar with the eggs and vanilla extract at medium-high speed until smooth and thickened slightly, about 3 minutes.
Add the dry ingredients and milk in 3 alternating batches, beating well between additions. Carefully pour the batter into the lined muffin tins, filling them about two-thirds full.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
7
Bake the cupcakes in the center of the oven for 20 to 23 minutes, until springy and a toothpick or cake tester inserted in the center comes out clean.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Let the cupcakes cool slightly in the muffin tin, then transfer them to a wire rack to cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
Orange M&M Backstück
9
In a medium bowl, using a handheld electric mixer, beat the softened butter at medium speed until smooth.
Add the confectioners' sugar, vanilla extract and salt and beat the mixture at low speed just until combined. Increase the mixer speed to medium and beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
11
Add the milk or heavy cream and beat until light and fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
12
Mix the frosting with strawberry jam to taste.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeermarmelade
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
13
Spread the frosting on the cooled cupcakes and serve.