The recipe Strawberry Shortcake Cupcakes is ready in around 45 minutes and is definitely a super vegetarian option for lovers of American food. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 3g of protein, 16g of fat, and a total of 375 calories. This recipe serves 12. It works well as a cheap dessert for Mother's Day. Head to the store and pick up granulated sugar, butter, vegetable oil, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Line a 12-cup muffin tin with paper or foil liners.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
3
In a medium bowl, whisk the flour with the cornstarch, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
Lebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
In a large bowl, using a handheld electric mixer, beat the sugar with the eggs and vanilla extract at medium-high speed until smooth and thickened slightly, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add the butter and oil and beat until incorporated, scraping the bottom and side of the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6
Add the dry ingredients and milk in 3 alternating batches, beating well between additions. Carefully pour the batter into the lined muffin tins, filling them about two-thirds full.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
7
Bake the cupcakes in the center of the oven for 20 to 23 minutes, until springy and a toothpick or cake tester inserted in the center comes out clean.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
Let the cupcakes cool slightly in the muffin tin, then transfer them to a wire rack to cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
Orange M&M Backstück
9
In a medium bowl, using a handheld electric mixer, beat the softened butter at medium speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
10
Add the confectioners' sugar, vanilla extract and salt and beat the mixture at low speed just until combined. Increase the mixer speed to medium and beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
11
Add the milk or heavy cream and beat until light and fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
12
Mix the frosting with strawberry jam to taste.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeermarmelade
Skittles Mundgerechte Bonbons
13
Spread the frosting on the cooled cupcakes and serve.