Sweet Potato Cheesecake

Sweet Potato Cheesecake
Sweet Potato Cheesecake requires around 3 hours and 40 minutes from start to finish. This recipe makes 8 servings with 811 calories, 11g of protein, and 51g of fat each. This recipe covers 18% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up brown sugar, butter, pecans, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C ).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix together graham cracker crumbs, 1/4 cup sugar, and 1/4 cup melted butter. Press mixture into the bottom of a 9 1/2-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake 10 minutes; remove from oven and set aside. Keep the oven on.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Place potatoes in a baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemischte Gemüseflocken Oder Nach GeschmackGemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
5
Bake until a knife inserted in center goes through easily, about 1 hour. Cool sweet potatoes enough to handle, peel, and puree.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Kleine Süßkartoffeln, Geschält Und Gehackt2 Kleine Süßkartoffeln, Geschält Und Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
6
Beat cream cheese and 3/4 cup plus 2 tablespoons white sugar until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
7
Mix in sour cream, 1/4 cup cream, and 1 1/2 cups sweet potato puree. Beat in eggs one at a time, blending well after each.
Zutaten, die Sie benötigen
SüßkartoffelpüreeSüßkartoffelpüree
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
8
Pour filling into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
9
Bake in 350 degrees F (175 degrees C ) oven until a tester inserted near the center comes out clean, about 1 hour (center may still be slightly jiggly).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
10
Turn off the oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
11
Let cake stand 1 hour in oven with door ajar.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
12
Combine brown sugar and 1/4 cup butter or margarine in a heavy small saucepan. Stir over low heat until sugar dissolves. Increase heat, and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
13
Mix in 1/4 cup cream, then nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
14
Pour hot topping over cheesecake. Store leftover cheesecake in the refrigerator.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 40 m.
Portion8
Gesundheits-Score7
Magazin