Sweet Potato Cheesecake requires around 3 hours and 40 minutes from start to finish. This recipe makes 8 servings with 811 calories, 11g of protein, and 51g of fat each. This recipe covers 18% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up brown sugar, butter, pecans, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C ).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Mix together graham cracker crumbs, 1/4 cup sugar, and 1/4 cup melted butter. Press mixture into the bottom of a 9 1/2-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake 10 minutes; remove from oven and set aside. Keep the oven on.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
Place potatoes in a baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschälte Kartoffeln In Scheiben Geschnitten, Gekocht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
5
Bake until a knife inserted in center goes through easily, about 1 hour. Cool sweet potatoes enough to handle, peel, and puree.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Kleine Süßkartoffeln, Geschält Und Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Gelbe Fruchtrolle
6
Beat cream cheese and 3/4 cup plus 2 tablespoons white sugar until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
7
Mix in sour cream, 1/4 cup cream, and 1 1/2 cups sweet potato puree. Beat in eggs one at a time, blending well after each.
Bake in 350 degrees F (175 degrees C ) oven until a tester inserted near the center comes out clean, about 1 hour (center may still be slightly jiggly).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
10
Turn off the oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
11
Let cake stand 1 hour in oven with door ajar.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
12
Combine brown sugar and 1/4 cup butter or margarine in a heavy small saucepan. Stir over low heat until sugar dissolves. Increase heat, and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
13
Mix in 1/4 cup cream, then nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
14
Pour hot topping over cheesecake. Store leftover cheesecake in the refrigerator.