Tarte Tatin might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 13g of fat, and a total of 303 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up butter, sugar, lemon juice, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
In a food processor or bowl, mix flour and 1/3 cup sugar until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Cut 1/2 cup butter into 1/2-inch chunks and add to flour mixture. Whirl or rub with your fingers until mixture forms fine crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
75 Gramm Goldene Sultaninen
3
Mix 1 teaspoon vanilla with 1/4 cup cold water.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
4
Add to flour mixture and whirl or stir with a fork just until evenly moistened. If mixture is too dry to hold together when pressed, gently mix in 1 more tablespoon water at a time. With your hands, press dough into a ball.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
5
Place between two sheets of plastic wrap (each 15 by 15 in.) and roll into an even 1/4-inch-thick round. Chill until firm, about 30 minutes, or up to 1 day.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
6
Meanwhile, rinse and peel apples; quarter lengthwise and cut out and discard cores.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
7
Cut quarters in half lengthwise; you should have 8 cups.
8
Combine remaining 1 cup sugar, 1/4 cup butter, 1 teaspoon vanilla, and lemon juice in a 10- to 11-inch (across the top) ovenproof frying pan (2 1/2- to 3-qt. capacity); set over high heat and stir often until mixture is blended and bubbly, 1 to 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Remove from heat.
10
Arrange a single layer of apples, rounded side down, in a circle around edge of pan, then fill in center to cover bottom; fit remaining apples evenly over the top. Cook over medium-high heat, gently shaking pan occasionally (do not stir), until sugar mixture turns deep gold (juices should bubble up through slices; if they bubble out of pan, reduce heat slightly), 25 to 35 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
11
Peel one piece of plastic wrap from pastry and invert pastry over apple mixture in pan; peel off remaining plastic wrap. Trim off excess pastry flush with pan rim.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Sautierte Garnelen, Geschält
12
Cut 1-inch slits through pastry in 10 to 12 places to let steam escape. Set pan in an 11- by 17-inch baking pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
13
Bake in the middle of a 375 regular or convection oven until crust is golden brown and juices are bubbling, 35 to 45 minutes.
Invert a serving plate over tarte; holding pan and plate together, invert again. Lift off pan and fit any apples that are stuck to pan back onto dessert.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
16
Cut tarte into wedges and serve hot or warm with vanilla ice cream.