This recipe makes 6 servings with 672 calories, 10g of protein, and 23g of fat each. If $1.18 per serving falls in your budget, The Best Carrot Cake might be a tremendous dairy free recipe to try. If you have sugar - from stock, pecans, ground cinnamon - from stock, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is perfect for Easter.
Anweisungen
1
Place the carrots in a microwave safe dish, cover with water and cook on high for 8 to 10 minutes until soft.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
2
Drain and transfer to the bowl of a food processor fitted with the steel blade and puree.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
In a medium bowl, sift together the flour, baking soda, baking powder, cinnamon, ginger, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Lebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
In a separate bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Whisk the eggs and then beat in the sugar and oil.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Stir the dry mixture into sugar and egg mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
7
Combine thoroughly using a large wooden spoon.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
8
Next, fold in the pureed carrots, vanilla, pineapple, coconut, and chopped pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan Stücke
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Schweinefettrücken
Streusel In Herzform
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
9
Pour into the prepared pan and bake for 1 hour until a toothpick or cake tester inserted in the middle comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Cool on a wire rack for 10 minutes, then run a knife along the cakes edges to loosen its sides. Invert onto a serving platter so that the cake is top-side up. Allow to cool completely before icing.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
1 Gelbe Fruchtrolle
11
Prepare the icing. Use a stand or hand mixer to beat the cream cheese with the butter. Gradually add the confectioners sugar, beating until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
12
Add coconut milk or plain milk and the vanilla, incorporating thoroughly.1
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, Gehackt
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
13
Frost the top and sides of the cake.
14
Garnish with whole pecan pieces and a sprinkling of coconut. Store in the refrigerator up to two days before serving and then allow it to come back to room temp 1 hour or so before serving.