Traditional English Trifle

Traditional English Trifle
Traditional English Trifle is an European dessert. This recipe makes 8 servings with 318 calories, 6g of protein, and 15g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have almonds, milk, heavy cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately approximately 45 minutes. If you like this recipe, take a look at these similar recipes: Traditional English Sherry Trifle - Strictly for the Grown Ups!, English Trifle, and English Trifle.

Anweisungen

1
Slice the sponge cake into 1-inch slices and sandwich them together with jam. Arrange in the base of a 2 pint serving dish and sprinkle the ladyfingers or biscuits in between.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
BiskuitBiskuit
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
MarmeladeMarmelade
2
Sprinkle the sherry, chopped cherries and maraschino juice over sponge cakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Eingelegte Wassermelonenschale, 1 GlasEingelegte Wassermelonenschale, 1 Glas
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
3
Blend together egg yolks and sugar in a bowl. Warm the milk then pour it on to egg mixture. Stir well, return the custard to the pan and cook over low heat. Do not allow it to simmer or it will curdle. When it is thick enough to coat back of a wooden spoon remove from heat. Strain custard over sponge cakes and leave to set. Just before serving whip cream with egg whites until it forms soft peaks, then spread it over the trifle.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are my top picks for Trifle. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. You could try NV Solera Cream Sherry. Reviewers quite like it with a 4.5 out of 5 star rating and a price of about 17 dollars per bottle.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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