Triple-Layer White Cake with Orange Curd Filling and Frosting
This recipe makes 12 servings with 590 calories, 9g of protein, and 35g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of baking powder, salt, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Place lemon juice in small bowl or custard cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
2
Sprinkle gelatin over.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
3
Let stand 15 minutes.
4
Whisk sugar, orange juice, yolks, orange peel, and lemon peel in heavy large saucepan to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Geriebene Schokolade, Optional
5
Add butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am Fuß
6
Whisk over medium heat until curd thickens and bubbles begin to appear at edges, about 9 minutes.
7
Remove from heat.
8
Add gelatin mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
9
Whisk until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
10
Transfer curd to small bowl. Press plastic wrap onto surface of curd. Chill overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Sift flour, 1 1/4 cups sugar, baking powder, and salt into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Erdbeeren Am Fuß
Lebensretter-Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
2
Whisk oil and egg yolks in large bowl until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebene Schokolade, Optional
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
3
Whisk in sour cream, then milk, orange peel, and vanilla.
Whisk in dry ingredients in 3 additions. Using electric mixer, beat egg whites in another large bowl until soft peaks form. Gradually add remaining 2/3 cup sugar, beating until whites are stiff but not dry; fold into batter in 4 additions. Divide batter among prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
5
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 20 minutes. Cool cakes in pans 5 minutes.
6
Cut around pan sides. Turn cakes out onto racks and cool completely.
7
Place 1 cake layer, flat side up, on 8-inch tart pan bottom or platter.
8
Spread 1 cup curd over. Top with second cake layer, flat side down.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
9
Spread 1 cup curd over. Top with third cake layer, flat side down. Cover; refrigerate assembled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
1
Using electric mixer, beat cream cheese and butter in medium bowl until smooth. Beat in powdered sugar, then 3/4 cup orange curd.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Erdbeeren Am Fuß
3 Salzstangen
2
Spread frosting over cake. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome; refrigerate.)
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen