Triple-Layer White Cake with Orange Curd Filling and Frosting

Triple-Layer White Cake with Orange Curd Filling and Frosting
This recipe makes 12 servings with 590 calories, 9g of protein, and 35g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of baking powder, salt, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Place lemon juice in small bowl or custard cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
2
Sprinkle gelatin over.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
3
Let stand 15 minutes.
4
Whisk sugar, orange juice, yolks, orange peel, and lemon peel in heavy large saucepan to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
5
Add butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
6
Whisk over medium heat until curd thickens and bubbles begin to appear at edges, about 9 minutes.
7
Remove from heat.
8
Add gelatin mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
9
Whisk until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
10
Transfer curd to small bowl. Press plastic wrap onto surface of curd. Chill overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Sift flour, 1 1/4 cups sugar, baking powder, and salt into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
2
Whisk oil and egg yolks in large bowl until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Dünn-Dünn-
3
Whisk in sour cream, then milk, orange peel, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
4
Whisk in dry ingredients in 3 additions. Using electric mixer, beat egg whites in another large bowl until soft peaks form. Gradually add remaining 2/3 cup sugar, beating until whites are stiff but not dry; fold into batter in 4 additions. Divide batter among prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
5
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 20 minutes. Cool cakes in pans 5 minutes.
6
Cut around pan sides. Turn cakes out onto racks and cool completely.
7
Place 1 cake layer, flat side up, on 8-inch tart pan bottom or platter.
8
Spread 1 cup curd over. Top with second cake layer, flat side down.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
9
Spread 1 cup curd over. Top with third cake layer, flat side down. Cover; refrigerate assembled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
1
Using electric mixer, beat cream cheese and butter in medium bowl until smooth. Beat in powdered sugar, then 3/4 cup orange curd.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
3 Salzstangen3 Salzstangen
2
Spread frosting over cake. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome; refrigerate.)
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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