Triple-Layer White Cake with Orange Curd Filling and Frosting

Triple-Layer White Cake with Orange Curd Filling and Frosting
This recipe makes 12 servings with 590 calories, 9g of protein, and 35g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of baking powder, salt, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Place lemon juice in small bowl or custard cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
2
Sprinkle gelatin over.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
3
Let stand 15 minutes.
4
Whisk sugar, orange juice, yolks, orange peel, and lemon peel in heavy large saucepan to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
OrangenschaleOrangenschale
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
5
Add butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
6
Whisk over medium heat until curd thickens and bubbles begin to appear at edges, about 9 minutes.
7
Remove from heat.
8
Add gelatin mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
9
Whisk until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
10
Transfer curd to small bowl. Press plastic wrap onto surface of curd. Chill overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Sift flour, 1 1/4 cups sugar, baking powder, and salt into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
2
Whisk oil and egg yolks in large bowl until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
3
Whisk in sour cream, then milk, orange peel, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenschaleOrangenschale
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
4
Whisk in dry ingredients in 3 additions. Using electric mixer, beat egg whites in another large bowl until soft peaks form. Gradually add remaining 2/3 cup sugar, beating until whites are stiff but not dry; fold into batter in 4 additions. Divide batter among prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
5
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 20 minutes. Cool cakes in pans 5 minutes.
6
Cut around pan sides. Turn cakes out onto racks and cool completely.
7
Place 1 cake layer, flat side up, on 8-inch tart pan bottom or platter.
8
Spread 1 cup curd over. Top with second cake layer, flat side down.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
9
Spread 1 cup curd over. Top with third cake layer, flat side down. Cover; refrigerate assembled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1
Using electric mixer, beat cream cheese and butter in medium bowl until smooth. Beat in powdered sugar, then 3/4 cup orange curd.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
2
Spread frosting over cake. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome; refrigerate.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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