Triple-Layer White Cake with Orange Curd Filling and Frosting
This recipe makes 12 servings with 590 calories, 9g of protein, and 35g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of baking powder, salt, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Place lemon juice in small bowl or custard cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Einfetten Des Einsatzes
1 Große Orangefarbene Gummibonbons
2
Sprinkle gelatin over.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
3
Let stand 15 minutes.
4
Whisk sugar, orange juice, yolks, orange peel, and lemon peel in heavy large saucepan to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der Engel
Orangenschale
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Ingwerkekse, Geteilt
5
Add butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
6
Whisk over medium heat until curd thickens and bubbles begin to appear at edges, about 9 minutes.
7
Remove from heat.
8
Add gelatin mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
9
Whisk until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
10
Transfer curd to small bowl. Press plastic wrap onto surface of curd. Chill overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Sift flour, 1 1/4 cups sugar, baking powder, and salt into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
2
Whisk oil and egg yolks in large bowl until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, Geteilt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
3
Whisk in sour cream, then milk, orange peel, and vanilla.
Whisk in dry ingredients in 3 additions. Using electric mixer, beat egg whites in another large bowl until soft peaks form. Gradually add remaining 2/3 cup sugar, beating until whites are stiff but not dry; fold into batter in 4 additions. Divide batter among prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
5
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 20 minutes. Cool cakes in pans 5 minutes.
6
Cut around pan sides. Turn cakes out onto racks and cool completely.
7
Place 1 cake layer, flat side up, on 8-inch tart pan bottom or platter.
8
Spread 1 cup curd over. Top with second cake layer, flat side down.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
9
Spread 1 cup curd over. Top with third cake layer, flat side down. Cover; refrigerate assembled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1
Using electric mixer, beat cream cheese and butter in medium bowl until smooth. Beat in powdered sugar, then 3/4 cup orange curd.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später Süßigkeiten
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
2
Spread frosting over cake. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome; refrigerate.)