Tropical Island Banana Cake

Tropical Island Banana Cake
Tropical Island Banana Cake requires approximately 50 minutes from start to finish. One portion of this dish contains about 4g of protein, 22g of fat, and a total of 614 calories. This recipe serves 14. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have purchased angel food cakes, food coloring, chocolate morsels, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is a budget friendly recipe for fans of Mexican food. It is a good option if you're following a gluten free, dairy free, and fodmap friendly diet. If you like this recipe, you might also like recipes such as Low-fat Tropical Banana Cake, Tropical Island Dessert, and Tropical Island Scones.

Anweisungen

1
Special equipment: 1 palm tree decoration, aluminum foil
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2
Place 1 cake, wide side down, on a serving platter. Stir frosting and banana extract in a large bowl to blend. Stir in yellow food coloring, 1 drop at a time, until desired color is achieved.
Zutaten, die Sie benötigen
Luftbonbons, In Dünne Streifen GeschnittenLuftbonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
Bananen-ExtraktBananen-Extrakt
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
3
Transfer 1/2 cup of banana frosting to a medium bowl; stir in mashed banana.
Zutaten, die Sie benötigen
(Blockkarton)(Blockkarton)
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Spread mashed banana mixture over top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Toppings: Gehackte Walnüsse Und Heißes Fudge-Eis-ToppingToppings: Gehackte Walnüsse Und Heißes Fudge-Eis-Topping
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
5
Cut 1 (2-inch wide) wedge from second cake.
6
Spread 1/4 cup of yellow frosting over cut ends of second cake. Bring cut ends of second cake together, pressing to adhere.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
7
Place second cake, wide side down, atop cake on platter. Tear cut cake wedge into cubes. Fill hole in center of cakes with cake cubes.
8
Spread remaining yellow frosting evenly over top and sides of cake to coat completely.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
9
Sprinkle cake with coconut, pressing lightly to adhere.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
10
Create an island "volcano" mold by shaping aluminum foil into a volcano shape, measuring 2 to 3 inches in diameter. Dip in melted chocolate and let cool and harden.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1 Getrocknete Morita-Paprika1 Getrocknete Morita-Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
11
Place the mold on top of the cake. Fill the center of the mold with green icing and smooth out.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
12
Place palm tree decoration inside the mold. Arrange fruit-shaped candy decoratively around the palm tree and base of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben GeschnittenPfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in50 m.
Portion14
Gesundheits-Score1
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