White Chocolate Pound Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 10 servings with 611 calories, 8g of protein, and 30g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up salt, baking powder, eggs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees (175 degrees C). Grease one 10 inch bundt pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Sprinkle 2 tablespoons of white sugar in the bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
3
Chop four squares of the white chocolate and melted 4 of the others. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
4
In a mixing bowl, cream butter and 2 cups of the sugar until light and fluffy, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
5
Add eggs, one at a time, beating well after each addition. Stir in extracts and the melted white chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
6
Combine flour, baking powder, salt and baking soda; add to the creamed mixture alternately with the sour cream. Beat just until combined.
Pour 1/3 of the batter into the prepared pan and sprinkle with 1/2 of the chopped white chocolate. Repeat.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
8
Pour remaining batter on top.
9
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 55 to 60 minutes or until a knife inserted near the center comes out clean. Melt chocolate in the top of two double boilers or in bowls in the microwave. Stir until smooth. Set aside to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
1 Gelbe Fruchtrolle
10
Let cake cool in pan for 10 minutes then remove from pan and let cool on a wire rack completely. Once cool place cake on a serving dish and drizzle with melted white and semisweet chocolate.