This recipe serves 30. One serving contains 218 calories, 3g of protein, and 15g of fat. Head to the store and pick up ancho chile pepper powder, baker's bittersweet chocolate, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 6 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat cream cheese and sugar with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add pepper powder and chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1 Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettkappe Tief Eingeschnitten (ca. 5 Pfund)
5
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each just until blended; pour over crust.