Ancho-Chocolate Cheesecake

Ancho-Chocolate Cheesecake
This recipe serves 30. One serving contains 218 calories, 3g of protein, and 15g of fat. Head to the store and pick up ancho chile pepper powder, baker's bittersweet chocolate, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 6 hours and 30 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
3
Beat cream cheese and sugar with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add pepper powder and chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Tube Fertiger Pizzateig1 Tube Fertiger Pizzateig
5
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each just until blended; pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
6
Bake 1 hour 10 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)
SchwierigkeitExperte
Fertig in6 hrs, 30 m.
Portion30
Gesundheits-Score1
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