Apple Tart Tatin requires roughly 2 hours and 50 minutes from start to finish. One portion of this dish contains around 3g of protein, 33g of fat, and a total of 461 calories. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. A mixture of ice water, sugar, lemon zest, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. It is a good option if you're following a gluten free and vegetarian diet. If you like this recipe, you might also like recipes such as Apple Tarte Tatin {Upside-Down Caramelized Apple Tart}, Apple Tart Tatin, and Caramelized Apple Tart: Tarte Tatin.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
To make the crust: In a food processor combine the butter, flour, sugar, salt and lemon zest. Pulse until it looks like finely grated Parmigiano.
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Add the egg yolk and 1 to 2 tablespoons of the water. Pulse, pulse, pulse until the mixture comes together. If it seems a bit dry add a little more water and pulse, pulse, pulse. The mixture should come together into a ball. Dump the whole thing out onto a clean lightly floured work surface. Knead the mixture 1 or 2 times only to make it a smooth ball. Using a rolling pin or your fingers roll or press the dough out to an even circle about 11 to 12 inches in diameter.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, Geteilt
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Bis 8 Große Pflaumen (ca. 1 1/2 Pfund), In 1/4-Zoll-Stücke Geschnitten
4
Transfer to a cookie sheet lined with plastic wrap and refrigerate for at least 1 hour, or preferably overnight, covered with plastic wrap.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
5
Preheat the oven to 425 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
To make the filling: While dough is chilling, place the sugar, apple cider, lemon juice, and vanilla bean seeds in a 10-inch nonstick ovenproof pan. Stir to combine. Over high heat bring the mixture to a boil brushing down the sides of the pan occasionally with a pastry brush dipped in water, if necessary. After 6 to 7 minutes the mixture will eventually begin to turn light brown. Swish the pan around gently to promote even cooking. Cook the mixture for another minute or so until the mixture becomes a much deeper amber color.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Apfelwein
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Zitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Remove from the heat and stir in the butter, 2 pats at a time. The mixture will bubble up. That is okay, just be VERY CAREFUL not to get any of this on you. When all of the butter has been incorporated, begin to arrange the apples rounded side down in circles. Try to do this neatly and in a pretty way. Remember, the bottom will be the top!
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
8
Return the pan to the burner and cook over medium for 20 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Remove from the heat.
10
Retrieve the chilled pastry from the refrigerator and place it on top of the apples. Tuck the pastry in around the edges of the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
11
Bake in the preheated oven for about 20 to 25 minutes or until the dough is golden brown and crispy.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
12
Let the tart cool for 10 to 15 minutes.
13
Place a serving platter upside down on top of the pastry and CAREFULLY flip the platter and the pan over.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
14
Let the tart fall gently out of the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
15
Slice tart into individual pieces and garnish with a dollop of sweetened mascarpone.