Watching your figure? This vegetarian recipe has 517 calories, 8g of protein, and 18g of fat per serving. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. Head to the store and pick up golden tasty apples —peeled, cream of tartar, crème fraîche, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 2 hours and 15 minutes.
Anweisungen
1
In a saucepan, combine the apples, 1/4 cup of the sugar and 1 cup of the verjus and bring to a boil, stirring, just until the sugar dissolves. Simmer, stirring occasionally, until the apples are softened but not broken down, about 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
Verjus
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
2
Let the apples cool in the syrup for 15 minutes. Set a strainer over a bowl and drain the apples, reserving the syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
Spritzen Sie Vanilleextrakt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
4
Butter and flour a 9-inch springform pan. In a bowl, sift the flour, baking soda, cream of tartar and salt. In a large bowl, using an electric mixer, beat the butter with 1/2 cup of the sugar at medium speed until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
5
Add the vanilla, then the eggs, 1 at a time; beat well between additions. At low speed, beat in the dry ingredients in 3 batches, alternating with the milk.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, Optional
(Keebler)
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
6
Scrape the batter into the prepared pan and smooth the surface. Arrange the apple slices on the batter in concentric circles and press them in halfway. In a bowl, mix 2 teaspoons of the sugar with the cinnamon; sprinkle evenly over the apples.
Zutaten, die Sie benötigen
Kann Diät-Cremesoda
Zum Konservieren,
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Bake the cake in the middle of the oven for 1 hour, or until golden and risen and a toothpick inserted in the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
8
Meanwhile, in a medium saucepan, simmer the remaining 1 cup of sugar with the remaining 1 cup of verjus over moderate heat until a deep amber caramel forms, about 12 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Verjus
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
9
Remove from the heat. Immediately whisk in the reserved apple syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
Spritzen Sie Vanilleextrakt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
10
Brush 1/2 cup of the syrup all over the cake and let cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Spritzen Sie Vanilleextrakt
11
Remove the springform ring and transfer the apple cake to a serving plate.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
12
Cut into wedges and serve warm, with the remaining syrup and crme frache on the side.