Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter)

Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter)
The recipe Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter) is ready in around 2 hours and 12 minutes and is definitely a great vegetarian option for lovers of American food. This recipe serves 24. One serving contains 217 calories, 3g of protein, and 10g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. A mixture of baking powder, flour, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
2
Beat butter and cream cheese at medium speed with an electric mixer until creamy. Beat in sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition. Stir in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitrushonigZitrushonig
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Combine flour and next 3 ingredients. Gradually add to butter mixture alternately with sour cream, beating until blended. Spoon batter by rounded tablespoonfuls into lightly greased miniature muffin pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-ChipsButterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
5
Bake at 350 for 13 to 15 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
6
Remove from pans to wire racks, and cool completely (about 30 minutes).
7
Spread cupcakes with desired buttercream, or dip in glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und AbgetropftFrische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
1
Fresh Citrus Cupcakes with Orange Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Feines Salz Für Den Rand Der GläserFeines Salz Für Den Rand Der Gläser
2
Prepare Cupcakes as directed, omitting vanilla and adding 1 Tbsp. orange zest and 2 Tbsp. fresh orange juice to batter. Pipe or spread Orange Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren
OrangenschaleOrangenschale
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
ZitrushonigZitrushonig
Feines Salz Für Den Rand Der GläserFeines Salz Für Den Rand Der Gläser
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
3
Orange Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
Feines Salz Für Den Rand Der GläserFeines Salz Für Den Rand Der Gläser
4
Substitute 1 Tbsp. orange zest for vanilla. Reduce milk to 2 Tbsp. Prepare Buttercream as directed in Steps 1 and 2, beating in 2 Tbsp. fresh orange juice with 1 Tbsp. milk in Step Beat in remaining 1 Tbsp. milk as directed in Step Beat in 1 drop red food coloring and 1 drop yellow food coloring until blended, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren
OrangenschaleOrangenschale
ZitrushonigZitrushonig
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
5
Mocha Latte Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
MochaMocha
6
Microwave 1 (12-oz.) package dark chocolate morsels at HIGH 1 1/2 minutes or until melted and smooth, stirring at 30-second intervals. Prepare Cupcakes as directed, stirring melted chocolate into batter. (Batter will be very thick.)
Zutaten, die Sie benötigen
Dunkle SchokoladenstückchenDunkle Schokoladenstückchen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
7
Bake 11 to 13 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool as directed. Top with Double Shot Latte Buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
8
Garnish with chocolate shavings, if desired. Makes 6 1/2 dozen.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
9
Double Shot Latte Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
10
Prepare Buttercream as directed, beating in 1 1/2 Tbsp. instant espresso with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
11
Salted Caramel-Chocolate Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
12
Prepare Cupcakes as directed, substituting 1 1/4 cups granulated sugar and 3/4 cup firmly packed dark brown sugar for 2 cups granulated sugar. Microwave 8 oz. chopped semisweet chocolate and 1/4 cup whipping cream in a microwave-safe bowl at HIGH 1 minute, stirring at 30-second intervals.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
13
Whisk in 2 Tbsp. whipping cream until smooth. Dip tops of cupcakes in chocolate mixture, and let stand until chocolate is set (about 30 minutes). Pipe or spread Salted Caramel Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und AbgetropftFrische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
14
Garnish with sea salt flakes and caramels, cut into quarters.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli8 Tassen Sugar Smacks Müsli
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach GeschmackFrisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
15
Note: We tested with Artisan Salt Company Cyprus Mediterranean Flake Salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
16
Salted Caramel Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
17
Prepare Buttercream as directed in Step 1, using 3 Tbsp. milk and adding 1/4 tsp. kosher salt with butter. Melt 15 caramels with 1 Tbsp. milk in a small microwave-safe bowl at HIGH 1 minute or until smooth, stirring at 30-second intervals. Fold caramel mixture into buttercream, creating swirls. (Do not completely blend.)
Zutaten, die Sie benötigen
Rostbraune Kartoffeln, Jeweils Etwa 170 GrammRostbraune Kartoffeln, Jeweils Etwa 170 Gramm
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
18
Fresh Citrus Cupcakes with Ruby Red Grapefruit Glaze
Zutaten, die Sie benötigen
Rote GrapefruitRote Grapefruit
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
19
Prepare Cupcakes as directed, omitting vanilla and adding 1 Tbsp. orange zest and 2 Tbsp. fresh orange juice to batter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren
OrangenschaleOrangenschale
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
ZitrushonigZitrushonig
20
Drizzle tops of cupcakes with Ruby Red Grapefruit Glaze, and top with pink grapefruit-flavored jelly beans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pink GrapefruitPink Grapefruit
Rote GrapefruitRote Grapefruit
Jelly BeansJelly Beans
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
21
Ruby Red Grapefruit Glaze
Zutaten, die Sie benötigen
Rote GrapefruitRote Grapefruit
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
22
Stir together 3 cups powdered sugar, 1 tsp. grapefruit zest, 5 to 6 Tbsp. fresh grapefruit juice, and 1 drop red food coloring until blended. Makes about 1 1/2 cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
2 Unzen Ruby-Grapefruitsaft2 Unzen Ruby-Grapefruitsaft
Grapefruit-SchaleGrapefruit-Schale
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
23
Cappuccino Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
CappuccinoCappuccino
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
24
Prepare Cupcakes as directed. Pipe or spread Double Shot Latte Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
25
Garnish with instant espresso, ground cinnamon, and chocolate-covered coffee beans, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
BohnenBohnen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
26
Double Shot Latte Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
27
Prepare Buttercream as directed, beating in 1 1/2 Tbsp. instant espresso with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 12 m.
Portion24
Gesundheits-Score1
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