Bittersweet Chocolate Mousse Refrigerator Cake

Bittersweet Chocolate Mousse Refrigerator Cake
One serving contains 636 calories, 7g of protein, and 40g of fat. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 6. It will be a hit at your valentin day event. Head to the store and pick up jar bittersweet chocolate sauce, bittersweet chocolate, heavy cream, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 30 minutes.

Anweisungen

1
In a large chilled stainless steel or glass bowl, using a handheld electric mixer, beat the heavy cream with the chocolate sauce at medium speed until firm peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Spread about 1/2 cup of the whipped chocolate cream on a long rectangular platter, to form a 3-by-10-inch rectangle.&
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
3
Using a small offset spatula, spread 1 tablespoon of the remaining chocolate cream on 35 chocolate wafers and arrange them in 5 stacks. Top each stack with a chocolate wafer (you will have 6 or 7 wafers left over). Arrange the wafer stacks on their sides as close together as possible on the chocolate cream on the platter. (The wafer stacks will lie lengthwise on the platter.)
Zutaten, die Sie benötigen
Zerkleinerte Schokoladenwaffeln (ca. 8 Waffeln)Zerkleinerte Schokoladenwaffeln (ca. 8 Waffeln)
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
(55 Waffeln)(55 Waffeln)
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Offset-SpatelOffset-Spatel
4
Spread all but about 1/2 cup of the remaining chocolate cream all over the cake, fixing any wafers that tilt or slide.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Rechteckige Waffel-Sandwich-KekseRechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
5
Press a long sheet of plastic wrap over the cake, flattening the top and sides gently. Refrigerate for at least 8 hours or for up to 2 days. Refrigerate the remaining chocolate cream.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
6
Discard the plastic wrap and frost the cake with the remaining chocolate cream, smoothing the top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
7
Garnish with the chocolate shavings.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
8
Cut into slices, wiping the knife after each cut.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
SchwierigkeitMedium
Fertig in30 m.
Portion6
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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