Black and White Angel Food Cake

Black and White Angel Food Cake
Black and White Angel Food Cake takes around 45 minutes from beginning to end. One serving contains 214 calories, 5g of protein, and 1g of fat. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Not Head to the store and pick up cream cheese, salt, egg whites, and a few other things to make it today. Mother's Day will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare cake, lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
3
Combine flour and 3/4 cup granulated sugar, stirring with a whisk; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
4
Place cream of tartar, salt, and egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Add remaining 3/4 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Beat in juice and 1/2 teaspoon vanilla. Sift flour mixture over egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
6
Spoon half of batter into an ungreased 10-inch tube pan, spreading evenly. Break air pockets by cutting through batter with a knife. Sift 2 tablespoons cocoa over remaining batter; fold in. Spoon cocoa batter evenly over top of vanilla batter; break air pockets by cutting through cocoa layer with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
Bake at 325 for 55 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan; cool completely. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto a plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
8
To prepare glaze, place powdered sugar, cream cheese, milk, and 1 teaspoon vanilla in a medium bowl; beat with a mixer at medium speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Drizzle half of glaze over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
10
Add 3/4 teaspoon cocoa to remaining glaze; stir well to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
11
Drizzle cocoa glaze over cake. Refrigerate 5 minutes or until glaze is set.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
12
Garnish with strawberries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin