Black and White Angel Food Cake

Black and White Angel Food Cake
Black and White Angel Food Cake takes around 45 minutes from beginning to end. One serving contains 214 calories, 5g of protein, and 1g of fat. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Not Head to the store and pick up cream cheese, salt, egg whites, and a few other things to make it today. Mother's Day will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
To prepare cake, lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
3
Combine flour and 3/4 cup granulated sugar, stirring with a whisk; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Place cream of tartar, salt, and egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiweiß (ca. 9)Eiweiß (ca. 9)
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Add remaining 3/4 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Beat in juice and 1/2 teaspoon vanilla. Sift flour mixture over egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
6
Spoon half of batter into an ungreased 10-inch tube pan, spreading evenly. Break air pockets by cutting through batter with a knife. Sift 2 tablespoons cocoa over remaining batter; fold in. Spoon cocoa batter evenly over top of vanilla batter; break air pockets by cutting through cocoa layer with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Bake at 325 for 55 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan; cool completely. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto a plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
To prepare glaze, place powdered sugar, cream cheese, milk, and 1 teaspoon vanilla in a medium bowl; beat with a mixer at medium speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
9
Drizzle half of glaze over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
10
Add 3/4 teaspoon cocoa to remaining glaze; stir well to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
11
Drizzle cocoa glaze over cake. Refrigerate 5 minutes or until glaze is set.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
12
Garnish with strawberries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-StäbchenBrezel-Dip-Stäbchen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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