Black and White Angel Food Cake takes around 45 minutes from beginning to end. One serving contains 214 calories, 5g of protein, and 1g of fat. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Not Head to the store and pick up cream cheese, salt, egg whites, and a few other things to make it today. Mother's Day will be even more special with this recipe.
Anweisungen
1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
To prepare cake, lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
3
Combine flour and 3/4 cup granulated sugar, stirring with a whisk; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Add remaining 3/4 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Beat in juice and 1/2 teaspoon vanilla. Sift flour mixture over egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
1 Esslöffel Grober Roter Zucker
6
Spoon half of batter into an ungreased 10-inch tube pan, spreading evenly. Break air pockets by cutting through batter with a knife. Sift 2 tablespoons cocoa over remaining batter; fold in. Spoon cocoa batter evenly over top of vanilla batter; break air pockets by cutting through cocoa layer with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Reispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Bake at 325 for 55 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan; cool completely. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto a plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Sautierte Garnelen, Geschält
8
To prepare glaze, place powdered sugar, cream cheese, milk, and 1 teaspoon vanilla in a medium bowl; beat with a mixer at medium speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional