Bourbon-Chocolate Cake With Praline Frosting

Bourbon-Chocolate Cake With Praline Frosting
Bourbon-Chocolate Cake With Praline Frosting might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 17g of fat, and From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 3 minutes. Head to the store and pick up baking soda, bourbon glaze, flour, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Grease bottoms of 3 (8-inch) round cake pans; line with wax paper. Grease and flour wax paper and sides of pans; set pans aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2
Cook first 3 ingredients in a saucepan over low heat, stirring constantly, 3 to 5 minutes or until butter melts and mixture is smooth; remove from heat, and let cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
3
Beat buttermilk and next 3 ingredients at medium speed with an electric mixer until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add butter mixture to buttermilk mixture, beating until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
5
Combine sugar, flour, and salt; gradually add to buttermilk mixture, beating until blended. (Batter will be thin.)
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
6
Pour batter evenly into prepared pans.
7
Bake at 350 for 25 to 28 minutes or until a wooden pick inserted into centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Remove from pans, and cool completely on wire racks. (Cake layers will appear thin.)
9
Spread about 1/2 cup Chocolate Ganache between each cake layer; spread remaining Chocolate Ganache on sides of cake. (Do not frost top of cake.) Chill cake 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
10
Pour warm Praline Frosting slowly over top of cake, spreading to edges. (Cover and let stand up to 24 hours, if desired.)
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
PralinePraline
11
Pierce about 25 holes in top of cake using a wooden or metal skewer.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
MetallspießeMetallspieße
12
Pour warm Bourbon Glaze over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 3 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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