Bunny Face Cupcakes

Bunny Face Cupcakes
The recipe Bunny Face Cupcakes could satisfy your American craving in roughly 45 minutes. One serving contains 2445 calories, 325g of protein, and 86g of fat. This recipe covers 63% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Head to the store and pick up coconut, marshmallows, licorice laces, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a dairy free diet.

Anweisungen

1
Spoon 2 Tbsp. vanilla frosting into a small ziplock bag. Frost cupcakes with remaining vanilla frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
2
Roll tops of frosted cupcakes in coconut to cover.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
3
Place pink sugar in a small bowl. Using scissors, cut large marshmallows in half crosswise. Press cut side of each marshmallow into pink sugar to make ears. Insert a pretzel stick into 1 short end of a marshmallow ear. Insert pretzel-stick end into cupcake to make ear stand up. Repeat with another pretzel and marshmallow ear; place second marshmallow ear next to first. Repeat with remaining marshmallows and pretzels, placing 2 ears on each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Kleine Dünne Salzstangen Oder Zahnstocher4 Kleine Dünne Salzstangen Oder Zahnstocher
Dünne Salzstangen Oder ZahnstocherDünne Salzstangen Oder Zahnstocher
Packung Dicke Brezeln, In Stücke GebrochenPackung Dicke Brezeln, In Stücke Gebrochen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
KüchenschereKüchenschere
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Snip a small corner from ziplock bag with vanilla frosting. Using scissors, cut mini marshmallows in half crosswise to make cheeks. Pipe small dots of frosting and attach the mini M&M eyes, heart-candy nose and cheeks.
Zutaten, die Sie benötigen
Grünes Apfel-LakritzGrünes Apfel-Lakritz
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Mini-m&msMini-m&ms
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
KüchenschereKüchenschere
5
Cut licorice into 1 1/2-inch pieces and insert as whiskers. Repeat with remaining cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Smarties-BonbonsSmarties-Bonbons

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cupcakes can be paired with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Solera Cream Sherry with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score67
Magazin