Carrot Snack Cake

Carrot Snack Cake
Carrot Snack Cake requires around 1 hour and 10 minutes from start to finish. One serving contains 6455 calories, 59g of protein, and 407g of fat. This recipe serves 1. It is a good option if you're following a vegetarian diet. Head to the store and pick up cream cheese, oil, carrot, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Set oven to 325 degrees.Set oven rack to second lowest position.Grease a 9-in square pan.For cake; combine first 8 ingredients.Beat on med speed 3 mins, scaping down sides of bowl.Stir in last 3 ingredients; mix well.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Spread evenly in pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Bake for 50-60 mins, or until cake tests done.Cool.FOR ICING; Cream the cream cheese with butter until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Add the icing sugar, beat until well mixed and smooth; about 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
5
Add all remaining ingredients, beat until well mixed and fluffy.
6
Spread over cooled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion1
Gesundheits-Score68
Magazin