Chocolate Birthday Cake

Chocolate Birthday Cake
Chocolate Birthday Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 2g of protein, 5g of fat, and a total of 198 calories. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 1. If you have baking soda, flour, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Birthday. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Turn the oven on to 177°. Make sure the rack is set in the middle.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
2
Use your fingers to grease the bottom and sides an 8-inch round cake pan with a little vegetable shortening.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzliche VerkürzungPflanzliche Verkürzung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
3
Sprinkle 1 tablespoon flour into the pan. Tilt the pan around, shaking it a little, until the bottom and sides are lightly covered with flour. Then turn the pan upside down over the sink or into the trash basket and tap the pan firmly so any extra flour falls out. Set the pan aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
4
Put the 5 tablespoons butter in a small saucepan on the stove and turn the heat to low. Stand right by the stove and keep an eye on the butter. As soon as it has melted, set the pan aside and let the butter cool a little.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
Süße Rote Paprika (achten Sie Auf Rechteckige Feldpaprika Im Gegensatz Zu Kleinen Runden Paprika)Süße Rote Paprika (achten Sie Auf Rechteckige Feldpaprika Im Gegensatz Zu Kleinen Runden Paprika)
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
5
Put the 1 cups flour, 1 cup sugar, cup cocoa, 1 teaspoon baking soda, and teaspoon salt in a large mixing bowl. Stir with a large spoon until the ingredients are well mixed.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mayonnaise, Zum BindenMayonnaise, Zum Binden
6
Pour the 1 tablespoon vinegar, 2 teaspoons vanilla, and 1 cup water into a small bowl and stir them until they are well mixed.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitrushonigZitrushonig
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
7
Add the liquid mixture into the flour mixture, and then stir in the melted butter. Now roll up your sleeves and with a big spoon in one hand, holding onto the bowl firmly with your other, stir the batter fiercely for about a minute until it looks very thick, smooth, and creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
8
Pour the batter into the cake pan, and use a rubber spatula to get it all out of the bowl. Then gently spread it evenly in the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
9
Put the pan in the oven an set the timer for 25 minutes. When the timer bell goes off, use a pot holder to pull the cake out enough so you can test it for doneness by sticking a toothpick into the center. If the toothpick comes out clean, the cake is done. If the tooth pick has some sticky batter on it when you remove it, let the cake bake 5 to 10 minutes. This cake usually takes about 30 minutes to bake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Topf HalterTopf Halter
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
Traubentomaten, Halbiert (vorzugsweise Gelb Und Rot)Traubentomaten, Halbiert (vorzugsweise Gelb Und Rot)
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
10
Remove the cake from the oven with pot holders. Set it on a rack, and let it cool 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Topf HalterTopf Halter
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
11
Turn the cake upside down onto a large plate. If the cake doesnt come right out of the pan, loosen it by running a knife carefully around the sides, between the cake and the pan, and then carefully push a metal spatula under the bottom of the cake to loosen it. This cake, however, usually comes right out of the pan without coaxing.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
12
When cool, the cake can be dusted with confectioners sugar and served. For a special occasion, be grand and frost and decorate your cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion1
Gesundheits-Score0
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