You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate Bundt Cake a try. One serving contains 191 calories, 4g of protein, and 6g of fat. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. A mixture of sugar, flour, egg, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
3
Combine flour and next 4 ingredients (flour through salt) in a large bowl; stir well with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add butter, egg whites, and egg; beat with a mixer at low speed 1 minute. Beat at high speed 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add milk, espresso granules, and vanilla; beat 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
6
Pour batter into a 6-cup Bundt pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
7
Bake at 350 for 35 to 40 minutes or until a wooden pick inserted near the center comes out clean. Cool in pan 10 minutes.