Chocolate Cake with Caramel-Milk Chocolate Frosting
You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate Cake with Caramel-Milk Chocolate Frosting a try. This recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 1029 calories, 11g of protein, and 63g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. If you have imported milk chocolate, sugar, water, and a few other ingredients on hand, you can make it. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Spray three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides with nonstick spray. Line bottom of pans with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Whisk flour and next 4 ingredients in medium bowl. Using electric mixer, beat brown sugar and butter in large bowl until fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Beat in vanilla. Beat in dry ingredients in 3 additions alternately with buttermilk in 2 additions. Beat in 1/2 cup lukewarm water. Stir in chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Divide batter among prepared pans (about 2 1/3 cups for each). Smooth tops.
5
Bake cakes until tester inserted into center of cakes comes out clean, about 22 minutes. Cool completely in pans on racks. Invert cakes onto 9-inch-diameter cardboard rounds or tart pan bottoms (cakes are delicate). Peel off parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
Frische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und Halbiert
1
Combine milk chocolate and bittersweet chocolate in large bowl. Stir sugar and 1/2 cup water in medium saucepan over medium heat until sugar dissolves. Boil without stirring until syrup is deep amber color, occasionally brushing down sides of pan with wet pastry brush and swirling pan, about 10 minutes. Carefully and slowly add whipping cream (mixture will bubble vigorously). Stir over low heat until any hard caramel bits dissolve and mixture is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Toffeestückchen Aus Milchschokolade
Milchschokolade
Zitronen-Instant-Pudding
Karamell-bits
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Pour caramel over chocolate; let stand 1 minute to allow chocolate to soften, then whisk until chocolate is melted and smooth. Chill chocolate-caramel frosting until completely cool, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Skittles Mundgerechte Bonbons
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
3
Let stand 1 hour at room temperature before continuing.
4
Using electric mixer, beat frosting just until color resembles milk chocolate and frosting is easily spreadable, about 1 minute (do not overbeat or frosting will become stiff and grainy). If necessary to correct graininess, set bowl with frosting over saucepan of simmering water for 10-second intervals, whisking just until frosting is smooth and spreadable.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokolade
Skittles Mundgerechte Bonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Place 1 cake layer on platter, flat side up.
6
Spread 1 cup frosting evenly over top. Top with second cake layer, flat side up, pressing slightly to adhere.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-Pfeffer
7
Spread 1 cup frosting over top. Top with third cake layer, rounded side up, pressing slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-Pfeffer
8
Spread remaining frosting over top and sides of cake, swirling decoratively. (Can be made 2 days ahead. Cover with cake dome and store at room temperature.)