Chocolate-Chile Cake

Chocolate-Chile Cake
Chocolate-Chile Cake is a gluten free and fodmap friendly recipe with 12 servings. One serving contains 666 calories, 9g of protein, and 49g of fat. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up semisweet chocolate, ground cayenne pepper, espresso, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 9 hours and 30 minutes.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 375 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1
Cut a circle of parchment the size of the removable bottom of the pan. Fit the parchment circle into the bottom of the pan. Tear off an 18-inch length of aluminum foil. Center the pan over the sheet of foil and crumple and crimp the foil all around the sides of the pan. (The foil will prevent water from seeping into the pan during baking.) Set the pan aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
In a medium saucepan, bring the espresso, brown sugar and the cinnamon sticks to a simmer over very low heat. Simmer until the syrup is very fragrant, about 20 minutes. Stir in the butter until melted, and then stir in the cayenne pepper. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Stoli-Vanille (optional Für Mehr Kick)Stoli-Vanille (optional Für Mehr Kick)
1 Ganze Frische Jalapeno1 Ganze Frische Jalapeno
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Pulse the chocolate in the food processor until coarsely chopped.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
Transfer to a deep bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Pour in the warm coffee syrup and whisk until the chocolate is completely melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Aroma-SirupAroma-Sirup
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Whisk in the beaten eggs until completely blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
7
Scrape the batter into the prepared pan. Set the pan in a large, deep, oven-proof skillet or a roasting pan and set on the oven rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein GeschnittenRotkohl, Fein Geschnitten
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
8
Pour in enough water to come halfway up the sides of the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Bake until center is set and barely wiggles when you shake the pan gently, 50 to 60 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Grober Roter ZuckerGrober Roter Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Cool the cake to room temperature.
11
Remove the foil and chill the cake in the pan at least 8 hours. Run a wet knife around the sides of the pan then pop the spring to release.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (11,3 Unzen) Pfirsichnektar1 Dose (11,3 Unzen) Pfirsichnektar
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Place a platter on top of the cake and flip over.
13
Remove the bottom of the pan, and peel off the parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
14
Serve with cinnamon ice cream and raspberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
SchwierigkeitExperte
Fertig in9 hrs, 30 m.
Portion12
Gesundheits-Score5
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