Chocolate Chip Oatmeal Cake requires around 45 minutes from start to finish. This dessert has 2545 calories, 33g of protein, and 108g of fat per serving. This recipe covers 46% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 2. Head to the store and pick up eggs, cocoa powder, butter, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Mix water and oatmeal in mixing bowl, and let sit 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Haferflocken
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
2
Add sugars, butter or margarine, and eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Mix well.
4
Add flour, baking soda, cocoa, and salt. Blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Reispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
5
Pour into greased and floured 10 x 15 x 1 inch jelly roll pan. Top with chocolate chips and chopped nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Neuer Käsekuchen
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Bake in a preheated 350 degrees F (175 degrees C) oven for 20 minutes.