Chocolate-Coffee Gingerbread with Hazelnut Poached Pears

Chocolate-Coffee Gingerbread with Hazelnut Poached Pears
Chocolate-Coffee Gingerbread with Hazelnut Poached Pears might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 6g of protein, 18g of fat, and a total of 688 calories. This recipe serves 10. It will be a hit at your Christmas event. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. A mixture of eggs, powdered sugar, but pears, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Combine sugar, 1 1/2 cups water, and Frangelico in heavy large wide saucepan. Stir over medium heat until sugar dissolves. Bring to boil.
Zutaten, die Sie benötigen
FrangelicoFrangelico
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
2
Add pears (liquid will not cover pears completely). Cover and simmer until pears are tender when pierced with knife, turning occasionally, about 12 minutes. Using slotted spoon, transfer pears to medium bowl. Boil cooking liquid in pan until syrupy and reduced to generous 3/4 cup, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ball® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und BändernBall® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und Bändern
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
KRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, GeteiltKRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, Geteilt
3
Pour syrup over pears and cool slightly. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Cover and chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
1
Preheat oven to 177°. Generously butter 12-cup nonstick Bundt pan, then spray with nonstick spray. Dust pan lightly with flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
Kandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen LebensmittelabteilungKandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen Lebensmittelabteilung
2
Whisk 2 cups flour and next 5 ingredients in medium bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Combine sugar, molasses, olive oil, and eggs in large bowl; whisk until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Tasse Dünn Geschnittener StreichkäseTasse Dünn Geschnittener Streichkäse
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add dry ingredients and stir to blend.
5
Mix in hot coffee, then chocolate and crystallized ginger (most of chocolate will melt).
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
6
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
KRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, GeteiltKRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, Geteilt
7
Bake cake until tester inserted near center comes out clean and cake begins to pull away from sides of pan, 55 to 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen LebensmittelabteilungKandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen Lebensmittelabteilung
KRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, GeteiltKRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, Geteilt
8
Transfer pan to rack; cool cake in pan 20 minutes. Turn cake out onto rack and cool at least 1 hour. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Cool completely. Cover with cake dome or wrap in foil and store at room temperature. If desired, uncover cake and place on oven-proof platter and rewarm in 177° oven for 15 minutes before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
Kandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen LebensmittelabteilungKandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen Lebensmittelabteilung
KRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, GeteiltKRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, Geteilt
1
Combine all ingredients in large bowl. Using electric mixer, beat until peaks form. DO AHEAD: Can be made 4 hours ahead. Cover and chill.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Cut warm or room-temperature gingerbread into 10 slices and transfer 1 slice to each of 10 plates.
3
Place 1 pear half alongside each.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
4
Drizzle with pear syrup and top with coffee whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
Magazin