Chocolate-Coffee Gingerbread with Hazelnut Poached Pears

Chocolate-Coffee Gingerbread with Hazelnut Poached Pears
Chocolate-Coffee Gingerbread with Hazelnut Poached Pears might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 6g of protein, 18g of fat, and a total of 688 calories. This recipe serves 10. It will be a hit at your Christmas event. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. A mixture of eggs, powdered sugar, but pears, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Combine sugar, 1 1/2 cups water, and Frangelico in heavy large wide saucepan. Stir over medium heat until sugar dissolves. Bring to boil.
Zutaten, die Sie benötigen
FrangelicoFrangelico
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
2
Add pears (liquid will not cover pears completely). Cover and simmer until pears are tender when pierced with knife, turning occasionally, about 12 minutes. Using slotted spoon, transfer pears to medium bowl. Boil cooking liquid in pan until syrupy and reduced to generous 3/4 cup, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ball® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und BändernBall® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und Bändern
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Pour syrup over pears and cool slightly. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Cover and chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1
Preheat oven to 177°. Generously butter 12-cup nonstick Bundt pan, then spray with nonstick spray. Dust pan lightly with flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Whisk 2 cups flour and next 5 ingredients in medium bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Combine sugar, molasses, olive oil, and eggs in large bowl; whisk until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
New York Strip SteaksNew York Strip Steaks
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add dry ingredients and stir to blend.
5
Mix in hot coffee, then chocolate and crystallized ginger (most of chocolate will melt).
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
6
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake cake until tester inserted near center comes out clean and cake begins to pull away from sides of pan, 55 to 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Transfer pan to rack; cool cake in pan 20 minutes. Turn cake out onto rack and cool at least 1 hour. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Cool completely. Cover with cake dome or wrap in foil and store at room temperature. If desired, uncover cake and place on oven-proof platter and rewarm in 177° oven for 15 minutes before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
1
Combine all ingredients in large bowl. Using electric mixer, beat until peaks form. DO AHEAD: Can be made 4 hours ahead. Cover and chill.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Cut warm or room-temperature gingerbread into 10 slices and transfer 1 slice to each of 10 plates.
3
Place 1 pear half alongside each.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
4
Drizzle with pear syrup and top with coffee whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
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