Chocolate Espresso Spelt Cake

Chocolate Espresso Spelt Cake
Chocolate Espresso Spelt Cake is a vegetarian dessert. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 7g of protein, 25g of fat, and a total of 527 calories. This recipe serves 8. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 25 hours. A mixture of boiling-hot water, salt, brown sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Put oven rack in middle position and preheat oven to 177°. Butter springform pan, then lightly dust with cocoa powder, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Stir together boiling-hot water, espresso powder, vanilla, and baking soda in a bowl, then add dates, mashing lightly with a fork, and steep until liquid cools to room temperature, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
ReisedatenReisedaten
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk together spelt flour, cocoa powder, baking powder, and salt in another bowl. Beat together butter and brown sugar with an electric mixer at medium-high speed until pale and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
DinkelmehlDinkelmehl
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add eggs 1 at a time, beating until just combined. Beat in date mixture (batter will look curdled), then reduce speed to low and add flour mixture, mixing until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
ReisedatenReisedaten
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Spoon batter into springform pan, smoothing top, and bake until a wooden pick or skewer inserted into center comes out clean, about 50 minutes to 1 hour. Cool cake in pan on a rack 5 minutes, then remove side of pan and cool cake on rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen GeschnittenAir Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
6
Serve cake warm or at room temperature.
SchwierigkeitExperte
Fertig in25 hrs
Portion8
Gesundheits-Score1
Magazin