Chocolate, Hazelnut, and Vanilla Ice Cream Cake

Chocolate, Hazelnut, and Vanilla Ice Cream Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate, Hazelnut, and Vanillan Ice Cream Cake a try. One portion of this dish contains roughly 6g of protein, 16g of fat, and a total of 297 calories. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. It is perfect for Summer. It is a good option if you're following a gluten free and fodmap friendly diet. A mixture of semisweet chocolate, half-and-half, vanillan ice cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 10 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
2
Place hazelnuts on a large baking sheet; toast until golden brown and fragrant (6-8 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
3
Place 3/4 cup hazelnuts in a food processor; process until nuts turn into a paste (3-5 minutes), scraping down sides of bowl occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
4
Add chocolate; process until finely ground or melted (about 1 minute). Leave mixture in processor.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
5
Add half-and-half, sugar, and salt to a small saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
6
Heat over medium; bring just to a boil, stirring to dissolve sugar. With the motor running on the processor, pour cream mixture through the feed tube; process until mixture is very smooth (3-4 minutes), scraping down sides of bowl occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
7
Transfer hazelnut mixture to a bowl; add vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
8
Let cool to room temperature; tightly cover and refrigerate until ready to use.
9
Line a 9- x 5-inch loaf pan with 2 sheets of plastic wrap that overlap, leaving enough overlap on ends to make unmolding easy.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
10
Spread 2 cups chocolate ice cream evenly in pan, making sure to pack it into corners.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladeneisSchokoladeneis
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
11
Spread evenly with 1/2 cup reserved hazelnut spread; freeze 15 minutes. Top with a smooth layer of vanilla ice cream and another 1/2 cup hazelnut spread; freeze 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt
HaselnussaufstrichHaselnussaufstrich
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
12
Spread remaining 2 cups chocolate ice cream in pan; top with remaining 1/2 cup hazelnut spread. Press remaining 1/2 cup hazelnuts into top of cake; fold plastic wrap over to cover. Freeze until firm (at least 4 hours).
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladeneisSchokoladeneis
HaselnussaufstrichHaselnussaufstrich
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
13
Lift cake from pan with plastic wrap; transfer to a cutting board.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
14
Cut cake into slices with a serrated knife dipped into hot water; wipe dry after each cut.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion12
Gesundheits-Score4
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