Chocolate Orange Liqueur Souffle with Chocolate Sauce
Chocolate Orange Liqueur Souffle with Chocolate Sauce requires around 1 hour and 45 minutes from start to finish. One serving contains 403 calories, 7g of protein, and 26g of fat. This recipe serves 10. Head to the store and pick up milk, salt, egg yolks, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Coat the bottom and sides of a 2 1/2 quart souffle dish with 2 tablespoons butter, sprinkle bottom and sides evenly with 1/2 cup sugar. Tap out excess sugar; reserve sugar for later use.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Zitronenschalenstreifen
3
In a medium saucepan, melt the remaining 4 tablespoons butter. Stir in flour and cook, stirring occasionally, until mixture begins to bubble.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
4
Add milk, orange liqueur, melted chocolates, and salt. Cook over medium-low heat until mixture thickens, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenlikör
Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
5
Remove from heat and allow mixture to cool for 10 minutes.
6
Whisk in beaten egg yolks and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, Geteilt
Necco Waffelbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
In a large bowl, beat egg whites until foamy. Gradually add reserved sugar, beating until stiff. Fold whites into chocolate mixture. Gently spoon mixture into prepared souffle dish.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Zitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
8
Place souffle dish in a baking pan. Fill pan with 1-inch warm water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
9
Bake for 55 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
10
Serve immediately with Chocolate Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutterkekse, Grob Gehackt
11
Melt butter and chocolate in the microwave or in a double boiler.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
12
Add cocoa, sugar, cream, and salt. Bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
Sonnentomaten Nicht
Zitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
13
Remove from heat and add vanilla and orange liqueur.
Bordeaux, Champagne, and White Burgundy are my top picks for French. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 15 dollars per bottle.