Chocolate Orange Liqueur Souffle with Chocolate Sauce
Chocolate Orange Liqueur Souffle with Chocolate Sauce requires around 1 hour and 45 minutes from start to finish. One serving contains 403 calories, 7g of protein, and 26g of fat. This recipe serves 10. Head to the store and pick up milk, salt, egg yolks, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Coat the bottom and sides of a 2 1/2 quart souffle dish with 2 tablespoons butter, sprinkle bottom and sides evenly with 1/2 cup sugar. Tap out excess sugar; reserve sugar for later use.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3
In a medium saucepan, melt the remaining 4 tablespoons butter. Stir in flour and cook, stirring occasionally, until mixture begins to bubble.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
4
Add milk, orange liqueur, melted chocolates, and salt. Cook over medium-low heat until mixture thickens, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenlikör
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
5
Remove from heat and allow mixture to cool for 10 minutes.
6
Whisk in beaten egg yolks and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
7
In a large bowl, beat egg whites until foamy. Gradually add reserved sugar, beating until stiff. Fold whites into chocolate mixture. Gently spoon mixture into prepared souffle dish.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Place souffle dish in a baking pan. Fill pan with 1-inch warm water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
9
Bake for 55 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Serve immediately with Chocolate Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt
11
Melt butter and chocolate in the microwave or in a double boiler.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
12
Add cocoa, sugar, cream, and salt. Bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
13
Remove from heat and add vanilla and orange liqueur.
Bordeaux, Champagne, and White Burgundy are my top picks for French. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 15 dollars per bottle.