Chocolate Splash Cake

Chocolate Splash Cake
This gluten free recipe serves 16. One portion of this dish contains roughly 5g of protein, 12g of fat, and a total of 304 calories. If you have philadelphia cream cheese, powdered sugar, baker's semi-sweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 40 minutes.

Anweisungen

1
Melt 3 oz. chocolate as directed on package. Beat pudding mix and milk in medium bowl with whisk 2 min. Stir in melted chocolate. Gently stir in 1 cup COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Cut each cake into 2 layers. Stack on plate, spreading 3/4 cup pudding mixture between each layer.
3
Mix cream cheese and sugar in medium bowl with mixer until well blended. Gently stir in 2 cups COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
4
Spread onto top and side of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Microwave remaining 3 oz. chocolate and remaining COOL WHIP in microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until chocolate is completely melted and mixture is well blended, stirring after 1 min. Immediately spread over top of cake, letting excess drip down side of cake. Keep refrigerated.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 40 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
Magazin