The recipe Classic Italian Cheesecake is ready in around 1 hour and 45 minutes and is definitely an amazing vegetarian option for lovers of Mediterranean food. This recipe makes 45 servings with 91 calories, 3g of protein, and 5g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up butter, whipping cream, lemon zest, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177° if using a silver 9-inch springform pan (or to325 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix crumbs, butter and 2 Tbsp. sugar. Press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Bake 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
Meanwhile, beat ricotta cheese, 1-1/4 cups sugar and flour in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Add whipping cream, vanilla and zest; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-Pudding
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
6
Add eggs, 1 at a time, mixing just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
7
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
8
Bake 1 hour and 20 minutes or until center is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Italian works really well with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Reviewers quite like it with a 4.3 out of 5 star rating and a price of about 34 dollars per bottle.