Clay-Pot Tarte Tatin

Clay-Pot Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Clay-Pot Tarte Tatin a try. This vegetarian recipe serves 8. One serving contains 450 calories, 3g of protein, and 23g of fat. A mixture of plus 2 tablespoons butter, juice of lemon, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 45 minutes.

Anweisungen

1
Cut a thin slice from the stem ends of the apple halves so they will stand upright. In a large bowl, toss the apple halves with the lemon juice to coat thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Set a 12-inch flameware or cast-iron skillet over low heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Add the butter and heat until melted. Stir in the sugar and salt and cook for 5 minutes, until the sugar has dissolved but hasn't browned.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
4
Pack the apple halves into the skillet, standing them upright in concentric circles. Cook over moderate heat until all but the tops are softened and their juices have formed a rich caramel, about 1 hour and 15 minutes. For even cooking, rotate the skillet 45 degrees about every 10 minutes. Lightly press down the apples with a spatula as they soften. Shake the skillet occasionally to prevent the apples from sticking.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Grober Roter ZuckerGrober Roter Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
5
Meanwhile, preheat the oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
6
On a lightly floured work surface, roll out the puff pastry to a 14-inch round about 1/8 inch thick. Prick the pastry all over with a fork. Refrigerate for 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
7
Drape the pastry over the apples and tuck in the edge with a spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
8
Bake for about 30 minutes, until the pastry is golden brown and cooked through.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
9
Remove from the oven and carefully invert the tart onto a platter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
10
Let cool for 10 minutes, then cut into wedges and serve.
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
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