Clay-Pot Tarte Tatin

Clay-Pot Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Clay-Pot Tarte Tatin a try. This vegetarian recipe serves 8. One serving contains 450 calories, 3g of protein, and 23g of fat. A mixture of plus 2 tablespoons butter, juice of lemon, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 45 minutes.

Anweisungen

1
Cut a thin slice from the stem ends of the apple halves so they will stand upright. In a large bowl, toss the apple halves with the lemon juice to coat thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Set a 12-inch flameware or cast-iron skillet over low heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
Add the butter and heat until melted. Stir in the sugar and salt and cook for 5 minutes, until the sugar has dissolved but hasn't browned.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
4
Pack the apple halves into the skillet, standing them upright in concentric circles. Cook over moderate heat until all but the tops are softened and their juices have formed a rich caramel, about 1 hour and 15 minutes. For even cooking, rotate the skillet 45 degrees about every 10 minutes. Lightly press down the apples with a spatula as they soften. Shake the skillet occasionally to prevent the apples from sticking.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Tortilla-Chips Mit LimettengeschmackTortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
5
Meanwhile, preheat the oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
On a lightly floured work surface, roll out the puff pastry to a 14-inch round about 1/8 inch thick. Prick the pastry all over with a fork. Refrigerate for 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Münsterkäse, HalbiertMünsterkäse, Halbiert
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
7
Drape the pastry over the apples and tuck in the edge with a spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
8
Bake for about 30 minutes, until the pastry is golden brown and cooked through.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
9
Remove from the oven and carefully invert the tart onto a platter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Let cool for 10 minutes, then cut into wedges and serve.
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
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