Crabmeat Roll-Ups

Crabmeat Roll-Ups
Crabmeat Roll-Ups requires about 8 hours and 10 minutes from start to finish. This recipe makes 8 servings with 262 calories, 6g of protein, and 13g of fat each. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of imitation crabmeat, flour tortillas, green onion, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
In a medium bowl, mix together the cream cheese and cocktail sauce until well blended. Stir in crabmeat, Swiss cheese, and green onion.
Zutaten, die Sie benötigen
CocktailsauceCocktailsauce
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
Ganzer Ingwer, ZerdrücktGanzer Ingwer, Zerdrückt
KrabbenfleischKrabbenfleisch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
2
Spread about 1/2 cup of the mixture onto each tortilla, and roll up tightly. Wrap each tortilla in plastic wrap, and refrigerate overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
3
Slice rolls into 1/2 inch circles, and arrange on a serving tray with a bowl of cocktail sauce for dipping.
Zutaten, die Sie benötigen
CocktailsauceCocktailsauce
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
SchwierigkeitExperte
Fertig in8 hrs, 10 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin