Crabmeat Roll-Ups

Crabmeat Roll-Ups
Crabmeat Roll-Ups requires about 8 hours and 10 minutes from start to finish. This recipe makes 8 servings with 262 calories, 6g of protein, and 13g of fat each. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of imitation crabmeat, flour tortillas, green onion, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
In a medium bowl, mix together the cream cheese and cocktail sauce until well blended. Stir in crabmeat, Swiss cheese, and green onion.
Zutaten, die Sie benötigen
CocktailsauceCocktailsauce
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
Tasse Zerkleinerte Gekochte PutenbrustTasse Zerkleinerte Gekochte Putenbrust
KrabbenfleischKrabbenfleisch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Spread about 1/2 cup of the mixture onto each tortilla, and roll up tightly. Wrap each tortilla in plastic wrap, and refrigerate overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
3
Slice rolls into 1/2 inch circles, and arrange on a serving tray with a bowl of cocktail sauce for dipping.
Zutaten, die Sie benötigen
CocktailsauceCocktailsauce
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
SchwierigkeitExperte
Fertig in8 hrs, 10 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin