Cuban Pork Sandwiches might be just the main course you are searching for. One serving contains 533 calories, 38g of protein, and 36g of fat. This recipe covers 25% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 4. It is a good option if you're following a dairy free diet. A mixture of mustard, dill pickles, swiss, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. To use up the kosher salt you could follow this main course with the Low Fat Crumbs Cake (Kosher-Dairy) as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 40 minutes.
Anweisungen
1
Sprinkle pork with cumin and pepper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettkappe Tief Eingeschnitten (ca. 5 Pfund)
Bis Mittelgroße Weiße Oder Gelbe Zwiebeln, 1 Geviertelt Und 1 Gehackt
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
2
Place in a large, plastic resealable bag with garlic and 2 Tbsp. oil. Refrigerate overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Scharfes Paprikapulver, Wenn Möglich Geräuchert
Frische Mehltortillas Zum Servieren
3
Preheat oven to 232°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Transfer pork to a baking sheet, season with salt and tuck thin end under itself. Roast for 8 minutes. Reduce oven temperature to 177° and roast for 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Let pork cool for about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
6
Thinly slice pork.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
7
Spread 1 Tbsp. mayonnaise on each of 4 sandwich-roll tops; spread 2 tsp. mustard on each of 4 bottoms. Distribute ham, cheese, pork and pickle slices evenly and close sandwiches.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Große Chipotle-Paprika In Adobo-Sauce, Fein Gehackt, Plus 2 Esslöffel Adobo-Sauce
8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
Roter Blattsalat, In 5 Cm Große Stücke Geschnitten
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Zubereiteter Senf, Optional
8
Heat a medium cast-iron skillet or other heavybottomed pan over high heat. In a large skillet or griddle, heat remaining 1 Tbsp. oil over medium-low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Place two sandwiches in large skillet. Press preheated medium pan on top to weigh down sandwiches; cook for 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Transfer to a plate. Repeat process with remaining sandwiches.