Cuban Roast Pork Sandwiches with Mojo Sauce

Cuban Roast Pork Sandwiches with Mojo Sauce
Cuban Roast Pork Sandwiches with Mojo Sauce might be just the main course you are searching for. One portion of this dish contains approximately 1752g of protein, 1421g of fat, and a total of 20542 calories. This recipe covers 85% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 2. If you have olive oil, kosher salt, mojo sauce, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the ham you could follow this main course with the Apple Graham Dessert as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Heat the olive oil in a small skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
New York Strip SteaksNew York Strip Steaks
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Add the garlic and cook over moderate heat, stirring, until golden, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gefrorene Vegetarische FleischkrümelGefrorene Vegetarische Fleischkrümel
3
Add the orange juice, lemon juice, salt, pepper and cumin and cook, stirring, until fragrant, about 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenRüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Bis Mittelgroße Weiße Oder Gelbe Zwiebeln, 1 Geviertelt Und 1 GehacktBis Mittelgroße Weiße Oder Gelbe Zwiebeln, 1 Geviertelt Und 1 Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
Transfer the sauce to a bowl to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Split the rolls lengthwise.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
6
Mix the mayonnaise with 1/4 cup of the mojo sauce and spread over the cut sides of the rolls. On the bottom halves, layer the pork, prosciutto, cheese, tomato, onion and pickle slices. Cover the sandwiches with the tops of the rolls and press lightly.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
SchinkenSchinken
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Roter Blattsalat, In 5 Cm Große Stücke GeschnittenRoter Blattsalat, In 5 Cm Große Stücke Geschnitten
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
1/2 Pfund Scharfer Cheddar, Gewürfelt1/2 Pfund Scharfer Cheddar, Gewürfelt
2 Umschläge Goya Sazon Mit Koriander Und Annatto2 Umschläge Goya Sazon Mit Koriander Und Annatto
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
7
Heat a medium cast-iron skillet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Brush the sandwiches with the melted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
9
Put them in the skillet and top with a heavy smaller skillet. Cook over low heat until the meat is warmed through, the cheese is beginning to melt and the rolls are very crusty, about 4 minutes per side.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Transfer the sandwiches to a work surface, cut them in half and serve with pickled jalapeos.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion2
Gesundheits-Score100
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