Czech Christmas Hoska might be just the hor d'oeuvre you are searching for. This vegetarian recipe serves 16. One serving contains 336 calories, 8g of protein, and 10g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 30 minutes. A mixture of ground ginger, milk, candied fruit peel, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It will be a hit at your Christmas event. If you like this recipe, you might also like recipes such as Czech Christmas Bread, Czech Squares, and Czech Roast Pork.
Anweisungen
1
Dissolve yeast in warm water.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Vollgekochter Schinken, Gehackt
2
In a large bowl, cream sugar and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add beaten egg and salt. Stir in cooled milk, and then the yeast.
Zutaten, die Sie benötigen
Vollgekochter Schinken, Gehackt
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add l l/2 cups sifted flour; beat to smooth batter. Cover and let rise until light, about one hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
5
Stir spices and dried orange zest into the sponge.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Vietnamesische Zimtchips
6
Add 4 l/2 cups of flour to make a soft dough.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Lebensretter-Bonbons
7
Place on a lightly floured board, and knead until smooth and elastic. Knead in raisins and candied peel. Put in a well oiled bowl, and turn once to coat the surface of the dough. Cover. Set aside to rise until double in bulk, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
8
Divide dough into ten parts, roll into desired lengths, and let rise about l5 minutes. On a heavily greased baking sheet, make a braid of three parts, beginning in the center and working braid loosely toward each end. Pinch ends together. Twist the remaining two pieces together, and place on the base of the braid. In a small bowl, beat together egg yolk and milk; brush the loaf with this mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
48 Bis 56 Life Savers Bonbons
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Zusätzliche Kandierte Kirschen
9
Sprinkle sliced almonds over the loaf. Repeat process for second loaf.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene Mandeln
10
Let rise about 45 minutes.
11
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
12
Transfer bread to a wire rack, and cool completely. Cover while cooling with a tea towel to make a soft crust.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Tee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Süße Getrocknete Sopressata, In Scheiben Geschnitten, Zum Servieren