Deep-Fried Chocolate Pound Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe makes 16 servings with 716 calories, 7g of protein, and 35g of fat each. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of vanillan extract, water, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 6 hours and 35 minutes.
Anweisungen
1
Special equipment: 10-inch bundt pan
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
2
Mix cereal, sugar and cinnamon. Divide equally between 2 pie plates or other shallow containers. Beat eggs with water in another pie plate or shallow bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Kernlose Erdbeermarmelade, Geteilt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Cut pound cake into bite-sized square pieces. Press each square in cereal mixture and press coating into cake. Dip coated square in egg wash, then roll in second container of cereal mixture. Again press coating onto cake.
Freeze coated cake squares on a waxed paper lined baking sheet until solid, 4 to 6 hours. Deep-fry frozen coated cake squares for 45 seconds.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
5
Sprinkle with powdered sugar and drizzle with chocolate syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
6
Serve with whipped cream and a cherry.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Schokoladenlocken Backen
7
Preheat oven to 325 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Grease and flour a 10-inch bundt pan. Sift together flour, baking soda, baking powder, salt, and cocoa and set aside. Using an electric mixer, cream together butter, shortening, and sugar until fluffy.