Devil's Food Cake with Brown Sugar Buttercream

Devil's Food Cake with Brown Sugar Buttercream
Devil's Food Cake with Brown Sugar Buttercream is a vegetarian dessert. This recipe makes 10 servings with 471 calories, 7g of protein, and 22g of fat each. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up water, salt, eggs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Butter 3 (8- by 2-inch) round cake pans and line bottoms of each with rounds of wax or parchment paper. Butter paper and dust pans with flour, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Whisk together boiling water and cocoa powder in a bowl until smooth, then whisk in milk and vanilla. 3Sift together flour, baking soda, and salt in another bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Beat together butter and sugars in a large bowl with an electric mixer until pale and fluffy, then add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Beat in flour and cocoa mixtures alternately in batches, beginning and ending with flour mixture (batter may look curdled).
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
ReispapierReispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Divide batter among pans, smoothing tops.
5
Bake in upper and lower thirds of oven, switching position of pans halfway through baking, until a tester comes out clean and layers begin to pull away from sides of pans, 20 to 25 minutes total. Cool layers in pans on racks 10 minutes, then invert onto racks, remove wax paper, and cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Put 1 cake layer, rounded side up, on a cake plate and spread with about 1 cup buttercream. Top with another cake layer, rounded side up, and spread with another cup buttercream. Top with remaining cake layer and frost top and sides of cake with remaining buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1
• Cake layers may be made 2 days ahead of assembling and kept, wrapped well in plastic wrap, at room temperature or frozen up to 1 week. • Cake may be assembled 1 day ahead and chilled in a cake keeper or loosely covered with plastic wrap (use toothpicks to hold wrap away from frosting). Bring to room temperature before serving. • This batter can be baked in 2 (9- by 1-inch) round cake pans 25 to 30 minutes; in a 13- by 9- by 2-inch pan 35 to 40 minutes; in a 12-cup bundt pan 35 to 40 minutes; or in 24 (1/2-cup) muffin cups 20 to 25 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion10
Gesundheits-Score2
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