Frozen Peanut Butter Cheesecake

Frozen Peanut Butter Cheesecake
Frozen Peanut Butter Cheesecake requires approximately 4 hours and 50 minutes from start to finish. This recipe serves 8. One serving contains 647 calories, 13g of protein, and 44g of fat. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have lemon juice, condensed milk, chocolate fudge sauce, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
In a heavy sauce pan over low heat, melt the butter and chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiche SchokoladenkekseWeiche Schokoladenkekse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Flasche Süß-saure Sauce, GeteiltFlasche Süß-saure Sauce, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
Remove from heat and gently stir in rice cereal until coated. Press into the bottom and sides of a 9 inch pie plate. Chill 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Erdbeermarmelade, GeteiltKernlose Erdbeermarmelade, Geteilt
Goya® ErbsenGoya® Erbsen
3
In a large bowl, beat cream cheese until fluffy. Gradually beat in condensed milk and peanut butter until smooth. Stir in lemon juice and vanilla. Fold in whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Pour into prepared crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
5
Drizzle chocolate topping over pie and freeze for 4 hours or until firm. Keep in freezer until ready to serve, and return leftovers to the freezer as well.
Zutaten, die Sie benötigen
1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 50 m.
Portion8
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
Magazin