Fudgy Chocolate Tiramisu Cake

Fudgy Chocolate Tiramisu Cake
The recipe Fudgy Chocolate Tiramisu Cake is ready in roughly 45 minutes and is definitely an excellent vegetarian option for lovers of Mediterranean food. This recipe makes 10 servings with 258 calories, 4g of protein, and 14g of fat each. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have chocolate molten lava cake mix, sugar, strong coffee, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Grease an 8-inch springform pan and line bottom with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Pour prepared lava cake batter into pan. If a separate fudge-sauce packet is in box, squeeze sauce onto batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Rothäutige Gesalzene Erdnüsse, Erhältlich Im Snack-Gang Des MarktesRothäutige Gesalzene Erdnüsse, Erhältlich Im Snack-Gang Des Marktes
Flasche Süß-saure Sauce, GeteiltFlasche Süß-saure Sauce, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
Bake until just done, 25 to 30 minutes. Cool completely on a wire rack. Run a knife along inside of pan to loosen cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Remove pan sides from cake and gently pull parchment to slide cake off pan bottom.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
5
In a medium bowl, stir together mascarpone, coffee and sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Spread onto top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
7
Hold white-chocolate bar directly over cake. Using a vegetable peeler, scrape shavings of white chocolate onto cake. Refrigerate cake until ready to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
SchokoriegelSchokoriegel
Gelbe Maistortillas (6 Zoll), ErwärmtGelbe Maistortillas (6 Zoll), Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchälerSchäler
8
Garnish with whipped cream and raspberries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( half-bottle). Reviewers quite like it with a 5 out of 5 star rating and a price of about 14 dollars per bottle.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( halbe Flasche)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( halbe Flasche)
Knackige, reife, rote Beeren- und Kirscharomen werden von lebendiger, frischer Säure geprägt. Im Mund zeigen die Aromen klassische Sangiovese-Noten von Erde, Pilzen und Leder mit einem Rückgrat fester und dennoch eleganter Tannine. Passt gut zu Fleisch und Fleisch Pasta Saucen, Geflügel und Hartkäse.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score0
Magazin