Genoise Cake

Genoise Cake
Need

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°, slide rack onto the lower-middle level, and prepare your pan (see Note). Sift the flour with the 1 tablespoon sugar and salt and reserve the clarified butter in a 2-quart bowl. Beat the eggs in your mixer bowl with the remaining sugar and the vanilla until you have formed the ribbon. At once, rapidly sift on and fold in a quarter of the flour, then half the rest of the flour, and finally the last of it. Fold a large plop of this cake batter into the clarified butter, then fold the butter-batter back into the remaining batter. Turn batter into prepared pan, filling it to no more than inch of the rim. Bang lightly on work surface to deflate bubbles, and bake 30 to 35 minutes, until puffed, lightly browned, and showing a faint line of shrinkage from sides of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Demerara-Zucker3 Esslöffel Demerara-Zucker
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Let cool 20 minutes before unmolding onto a rack.
3
Let cool completely before filling and icing.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
4
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5
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6
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7
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SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion6
Gesundheits-Score1
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