Gingerbread Biscotti

Gingerbread Biscotti
Gingerbread Biscotti might be just the Mediterranean recipe you are searching for. One serving contains 738 calories, 12g of protein, and 35g of fat. This recipe serves 7. It works best as a dessert, and is done in around 22 minutes. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. Head to the store and pick up baking powder, firmly brown sugar, ground cinnamon, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 37
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Beat butter with an electric mixer at medium speed until creamy. Gradually add sugars, beating well. Beat in eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Combine flour and next 5 ingredients; add to butter mixture, beating at low speed until blended. Stir in almonds and crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, OptionalMit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
4
Divide dough in half. Using floured hands, shape each portion into a log 3 inches wide and 1 inch high.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
5
Place on a lightly greased cookie sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
6
Bake 25 minutes. Cool 5 minutes on cookie sheet; remove to a wire rack, and set aside until cool to the touch. Reduce oven temperature to 32
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Cut each log crosswise into 1/2-inch slices with a serrated knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
8
Place slices on ungreased cookie sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
9
Bake 7 minutes; turn cookies over, and bake 7 more minutes. Cool completely on wire racks.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
10
Dip ends of biscotti in melted white chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
BiscottiBiscotti
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
11
Place biscotti on wax paper until chocolate hardens.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
BiscottiBiscotti
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italian can be paired with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Caposaldo Chianti. Reviewers quite like it with a 5 out of 5 star rating and a price of about 13 dollars per bottle.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti ist rubinrot mit einem fruchtigen Duft, glatter Textur, ausgezeichneter Struktur und einem langen, eleganten Abgang.Am besten mit Pizza und Pasta mit Tomaten- oder Fleisch-Saucen.
SchwierigkeitMedium
Fertig in22 m.
Portion7
Gesundheits-Score6
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