Gingerbread Pear Trifle

Gingerbread Pear Trifle
The recipe Gingerbread Pear Trifle could satisfy your Scottish craving in approximately 1 hour and 30 minutes. One portion of this dish contains about 4g of protein, 15g of fat, and A mixture of applesauce, ground cloves, granulated sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It will be a hit at your Christmas event. It is a good option if you're following a vegetarian diet. It works well as a very affordable dessert.

Anweisungen

1
Make gingerbread: Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Butter an 8- by 8-in. baking pan. In a medium bowl, mix flour, baking soda, cinnamon, 1 tsp. ground ginger, the cloves, and 1/2 tsp. salt. In a large bowl, whisk 3/4 cup granulated sugar with 1 egg until thick and pale. Stir in applesauce, molasses, 1 tbsp. fresh ginger, oil, and 1/4 cup hot water. Stir in flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Frischer IngwerFrischer Ingwer
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Pour into pan and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, about 35 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Let rest 5 minutes; turn out onto rack and let cool.
5
Cut into 1-in. cubes.
6
Cook pears: Melt 2 tbsp. butter in a frying pan over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
Add pears. Cook, stirring, until soft, 7 minutes. Stir in brown sugar, 1/2 tsp. ground ginger, and 1/4 tsp. salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
8
Make custard: In a pan over medium heat, whisk half-and-half, 3 eggs, 1/2 cup granulated sugar, cornstarch, and 1/4 tsp. salt until thickened, 10 minutes. Take off heat; stir in vanilla and 2 tbsp. butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
9
Whip cream: In a large bowl, beat cream, powdered sugar, and remaining 1/2 tsp. fresh ginger until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Frischer IngwerFrischer Ingwer
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
10
Assemble trifle: Put half the gingerbread cubes in a trifle dish or glass bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
11
Sprinkle with half the brandy. Spoon half the pears and liquid over gingerbread.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Prisen Gemahlene Nelke2 Prisen Gemahlene Nelke
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
12
Pour half the custard over pears. Top with half the whipped cream and half the crystallized ginger. Repeat layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
13
Serve immediately, or cover and chill up to 1 day.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin