Gingerbread Skeletons might be just the dessert you are searching for. This vegetarian recipe serves 15. One portion of this dish contains about 2g of protein, 6g of fat, and a total of 189 calories. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. It will be a hit at your Christmas event. If you have molasses, ginger, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
In a large mixing bowl, cream the sugar and butter together.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisches Scrapple
1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
2
Add molasses and water.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
3
In a separate bowl, mix the flour, salt, nutmeg, baking soda, ginger, and allspice. Gradually add the dry mixture to the wet and blend until the dough holds together.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten