Watching your figure? This vegetarian recipe has 339 calories, 8g of protein, and 20g of fat per serving. This recipe serves 8. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Christmas event. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours and 30 minutes. A mixture of milk, cream cheese, whole-milk yogurt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 27
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
2
Spray a 6-inch springform pan with vegetable oil spray. Wrap the outside of the pan tightly with foil and set it in a small roasting pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
Sautierte Garnelen
3
In a medium bowl, using an electric mixer, beat the cream cheese and sugar at medium speed until smooth.
Add the egg and egg yolks, one at a time, beating well between additions. Beat in the Cointreau.
Zutaten, die Sie benötigen
Cointreau
Ingwerkekse, Geteilt
Paket Natürliche Kuchenmischung
6
Pour the mixture into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Add enough hot water to the roasting pan to reach halfway up the side of the springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
8
Bake for about 1 hour and 15 minutes, until the cheesecake is slightly jiggly in the center and set around the edge.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
9
Remove it from the water bath and run a knife around the edge of the cake to allow it to settle in the pan as it cools. Cover and refrigerate overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
11
Butter and flour a 6-inch cake pan. In a small bowl, whisk the flour with the baking powder, ground spices and salt. In a medium bowl, using an electric mixer, beat the brown sugar with the egg and egg yolk at medium-high speed until light and fluffy. In a microwave-safe bowl, melt the butter in the milk. Stir in the molasses, fresh ginger and vanilla. In 3 alternating additions, beat the dry and wet ingredients into the egg mixture.
Scrape the batter into the prepared pan and bake in the lower third of the oven for 35 to 40 minutes, until springy.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
Sautierte Garnelen, Geschält
13
Let the cake cool in the pan for 20 minutes, then turn the cake out onto a rack. Turn it right side up and let cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
14
Using a serrated knife, carefully slice the rounded top off of the gingerbread cake to make it level. Invert the cake (cut side down) onto the cheesecake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
15
Place a plate over the cake pan. Holding both the plate and pan, invert the entire cake onto the plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
16
Remove the ring, then carefully lift off the pan bottom.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
17
Garnish with the candied kumquat slices and serve chilled.