Gluten-Free Yellow Cake

Gluten-Free Yellow Cake
Gluten-Free Yellow Cake requires approximately 45 minutes from start to finish. This recipe serves 16. One portion of this dish contains roughly 3g of protein, 9g of fat, and It is a good option if you're following a gluten free and vegetarian diet. Head to the store and pick up xanthan gum, baking soda, eggs, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and rice flour two 8 or 9 inch round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
ReismehlReismehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Mix the white rice flour, tapioca flour, salt, baking soda, baking powder and xanthan gum together and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Xanthan GumXanthan Gum
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
3
Mix the eggs, sugar, and mayonnaise until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add the flour mixture, milk and vanilla and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
5
Spread batter into the prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
6
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 25 minutes. Cakes are done when they spring back when lightly touched or when a toothpick inserted near the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
7
Let cool completely then frost, if desired.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
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